• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥15
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم بزرگداشت مرحوم آیت الله لطف الله صافی:

آیت‌الله صافی نسبت به مسائل منفعل نبود و هرگاه خطایی می دید فوراً تذکر می‌داد

  • کد خبر : 39363
  • 19 اسفند 1400 - 16:39
آیت‌الله صافی نسبت به مسائل منفعل نبود و هرگاه خطایی می دید فوراً تذکر می‌داد
در حال حاضر ما با جاهلیت صدر به شکل مدرن آن روبرو هستیم، آن زمان دختران را زنده به گور می‌کردند فساد به اقتضای ابزار آن دوران وجود داشت، اما امروز میزان فساد قابل قیاس با هیچ دوره‌ای نیست.

به گزارش صدای حوزه، مراسم بزرگداشت مرحوم آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی با حضور حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی در کتابخانه ملی برگزار شد.

در ابتدای این برنامه علیرضا مختارپور رئیس کتابخانه ملی ضمن خیر مقدم به حاضران با بیان خاطره‌ای از آیت‌الله صافی گلپایگانی گفت: از مرحوم آیت‌الله صافی گلپایگانی سؤال شد اگر قرار باشد خدا فقط یک آرزوی شما را برآورده کند، چه آرزویی می‌کنید: آیت‌الله صافی در پاسخ به این سؤال می‌فرمایند: بسیار سخت است و نمی‌دانم از خدا ایمان ثابت و رضوان و رضای او را بخواهم یا فرج امام زمان (عج) را و یا برای سایر بندگان خیر دنیا و آخرت را اما می‌دانم رحمت خدا بیش از اینها است و همه دعاها را مستجاب می‌کند.  

در ادامه این مراسم پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت رحلت آیت‌الله صافی گلپایگانی قرائت شد و در ادامه حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان سلام رهبر معظم انقلاب به حاضران گفت: پیام رهبر انقلاب در مورد این عالم ربانی و آنچه در مورد شخصیت وی بیان کردند بیانگر بزرگی آیت‌الله صافی است.

آیت‌الله صافی نسبت به مسائل منفعل نبود و هرگاه خطایی می دید فوراً تذکر می‌داد

وی با اشاره به ویژگی‌های آیت الله صادقی گلپایگانی گفت: اولین ویژگی این عالم ربانی تقوا و خداباوری بود. در واقع ایشان خود را همیشه در محضر خدا می‌دید. وی در سکوت و حرف زدن با همه وجود به خدا فکر می‌کرد. همچنین از دیگر ویژگی‌های ایشان می‌توان به اجرای شرع به طور کامل اشاره کرد. این عالم خیلی به روز بود و با وجود اینکه در حاشیه بود اما در متن اصلی قرار داشت. در عین حال که مرجع و دانشمند بود اما هیچگاه قلمش از کار نمی‌افتاد و محافظه‌کار نبود و اگر خطایی می دید فورا دست به قلم می‌شد و تذکر می‌داد، از طرفی دیگر برای اهل‌بیت (ع) و به ویژه حضرت فاطمه الزهرا (س) و امام حسین (ع) به تمام صورت اشک می‌ریخت و از خود بی‌خود بود.

فساد امروز دنیا با هیچ دوره‌ای در تاریخ قابل مقایسه نیست

حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی با بیان اینکه امام خمینی (ره) به تنهایی انقلاب نکرد بلکه زحمات علمای بزرگ ما از زمان غیبت امام عصر (عج) در این امر تأثیر داشت، گفت: امام این فعلیت را به عمل تبدیل کرد. همچنین در حال حاضر ما با جاهلیت صدر به شکل مدرن آن روبرو هستیم، آن زمان دختران را زنده به گور می‌کردند فساد به اقتضای ابزار آن دوران وجود داشت، اما امروز میزان فساد قابل قیاس با هیچ دوره‌ای نیست. امروز دولت‌ها و ملت‌ها را از هم متلاشی می کنند، انگلستان با ملت‌های اسلامی چه کرد که همه پراکنده شده‌اند، امروز در مورد اوکراین هم تصمیم داشتند کاری کنند که روسیه هم به همین امر دچار شود که رئیس جمهور روسیه پیش‌دستی کرد.

شیعیان برای امام زمان (عج) باقی می‌مانند

حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی خاطرنشان کرد: اتفاقات امروز دنیا مقدمه ظهور منجی عالم ولی‌عصر (عج) است. در حدیثی از امام صادق (ع) آمده است که «قبل از ظهور فرزندم مهدی (عج) دو ثلث مردم دنیا کشته می‌شوند که نصف آنها به مرگ سرخ و نیمی به مرگ سفید» می‌میرند. در این میان راوی از امام پرسید تکلیف ما شیعیان چیست و امام فرمودند: «شما آن یک ثلثی هستید که باید برای یاری امام زمان(عج) بمانید».

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=39363
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

13بهمن
جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی از منظر آیت‌الله صافی گلپایگانی
نطق تاریخی آیت‌الله صافی در مجلس بررسی نهایی قانون اساسی:

جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی از منظر آیت‌الله صافی گلپایگانی

12بهمن
آیت الله صافی؛ صاحب فقهی منضبط و در عین حال پاسخگو و مالک رفتاری معقول در ارتباط با انقلاب اسلامی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.