• امروز : دوشنبه - ۲۷ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 18 August - 2025
کل اخبار 6539

صدای حوزه امروز

پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی!

12
یک متخصص زنان و مامایی خطاب به مادران و خانواده‌ها

کام خود را با غربالگری‌های غیرضروری تلخ نکنید

  • کد خبر : 3821
  • 05 اسفند 1399 - 17:48
کام خود را با غربالگری‌های غیرضروری تلخ نکنید
درخواست برای انجام غربالگری‌های بیهوده و غیرضروری یکی از دلایل اصلی افزایش اضطراب مادر در دوره بارداری است.
به گزارش صدای حوزه از عمده‌ترین آسیب‌هایی که مادران باردار می‌تواند به جنین خود وارد کنند، داشتن استرس و اضطراب است.
درخواست برای انجام غربالگری‌های بیهوده و غیرضروری یکی از دلایل اصلی افزایش اضطراب مادر در دوره بارداری است. در صورتی که با تشخیص دکتر به انجام تست غربالگری اقدام شد، و نتیجه آن ریسک پایین بود، ضروری است تا از اصرار به ادامه روند غربالگری پرهیز شود.
غربالگری بارداری رویه‌ای برای کشف جنین‌های مبتلا به سندروم داون است، سندروم داون یا پریزومی21 یکی از انواع ناهنجاری‌ ژنتیکی است که میزان شیوع آن به‌طور تقریبی تنها یک مورد در هزار تولد است.
در ویدئوی زیر دکتر کتایون حیدری؛ متخصص زنان و مامایی، مادران را از انجام غربالگری‌های بیهوده و غیرضروری منع می‌کند و به‌جای آن، به توصیه‌های مفیدی اشاره می‌کند که لازم است مادران باردار به آن‌ها عمل کنند تا “بارداری شیرینی” را تجربه کنند.
 

https://www.aparat.com/v/0m467

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=3821
  • منبع : باشگاه خبرنگاران پویا

مطالب مرتبط

26اردیبهشت
دوستم سندرم داون دارد
31فروردین
ترساندن مردم از یک قانون با سوگواری روی قبر خالی!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.