• امروز : دوشنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 28 July - 2025
کل اخبار 6531

صدای حوزه امروز

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد!

7
برنامه‌های یک گروه از طلاب جهادی؛

دهه هشتادی هایی که صحنه خدمت رسانی در لحظه نیاز را خوب می شناسند

  • کد خبر : 28314
  • 25 مهر 1400 - 18:20
دهه هشتادی هایی که صحنه خدمت رسانی در لحظه نیاز را خوب می شناسند
دهه اول محرم این طلاب جهادگر برای آبادانی دو روستای «برده حلوا» و «منگژدی» در شهرستان اندیکا بیش از ۳ کیلومتر در دل زمین لوله کاشتند و شبانه روز تلاش کردند تا ظهر تاسوعا آب را با ذکر یا اباالفضل به مردم روستاها برسانند.

به گزارش صدای حوزه، اوایل صبح قلب طلاب جهادگر و امدادی مدرسه علمیه امام خمینی تهران (شعبه ۲) لرزید.

زلزله‌ی ۵ ریشتری اندیکا دلشوره به جان آنان انداخت! از اردوی جهادی قبلی‌شان که طرح آبرسانی روستایی در این شهرستان بود زیاد نگذشته است.

دهه اول محرم این طلاب جهادگر برای آبادانی دو روستای «برده حلوا» و «منگژدی» در شهرستان اندیکا بیش از ۳ کیلومتر در دل زمین لوله کاشتند و شبانه روز تلاش کردند تا ظهر تاسوعا آب را با ذکر یا اباالفضل به مردم روستاها برسانند.

حالا با خبر شدند که در آن شهرستان زلزله شدید آمده و خانه های خشت و گلی آن مردم با صفا و البته محروم را آوار کرده است. فرصت دست دست کردن نیست! شب نشده گروهی جلیقه های جهادی را برداشته و بدون تشریفات عزم سفر می‌کنند.

تمام برنامه ریزی‌ها در کمتر از دو ساعت انجام می‌شود. خیلی‌ها داوطلب همراهی هستند، لکن برای آن که درس و بحث حوزه لطمه نبیند تنها طلاب یک پایه به شرط نداشتن عقب افتادگی تحصیلی اجازه دارند…

کمک به نیروهای امدادی، تامین مایحتاج اولیه و اجرای فعالیت‌های فرهنگی

کمک به نیروهای امدادی، تامین مایحتاج اولیه و اجرای فعالیت‌های فرهنگی برای تقویت روحیه مردم از جمله برنامه‌های این گروه از طلاب جهادی عمدتا دهه هشتادی است که از اولین گروه‌های مردمی حاضر در صحنه به شمار می‌روند.

طلبه‌های مدرسه علمیه امام خمینی(ره) سربازان جوان امام زمان (عج) هستند که یکی از اصلی ترین کلاس‌های درسشان، حضور به موقع در صحنه است تا خوب برایشان جا بیفتد. اگر عاشقان حسینی در لحظه‌ای که باید، لبیک بگویند عاشورایی می‌شوند و الا بی موقع عمل کردن حتی اگر چون قیام توابین به نثار جان ختم گردد، آن اثری که باید را نخواهد داشت.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=28314
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

17دی
کنشگری فرهنگی متفاوت دخترانه به سبک دهه هشتادی‌ها
به مناسبت شب وفات حضرت ام البنین برگزار شد؛

کنشگری فرهنگی متفاوت دخترانه به سبک دهه هشتادی‌ها

03مهر
«علی لندی» پرورش یافته کدام کتاب تست و کدام کلاس کنکور است؟
پرسشی از متولیان آموزش و پرورش و فرهنگ؛

«علی لندی» پرورش یافته کدام کتاب تست و کدام کلاس کنکور است؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.