• امروز : پنج شنبه - ۲۳ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥8
مسئول مرکز تخصصی مشاوره اسلامی خبر داد؛

راه اندازی اولین دوره مشاوره اسلامی سطح ۴ گرایش ازدواج و خانواده در قم

  • کد خبر : 28150
  • 24 مهر 1400 - 17:21
راه اندازی اولین دوره مشاوره اسلامی سطح ۴ گرایش ازدواج و خانواده در قم
نیاز جامعه به مشاوران اسلامی از دیگر اهداف راه اندازی این رشته برشمرده می شود. تمام تلاش خود را در اخذ رشته‌های بیشتر مشاوره اسلامی به جهت نیاز جامعه بکار خواهیم گرفت

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی حسینخانی، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جلسه یک روزه آموزشی و توجیهی دانش پژوهان سطح ۳ مشاوره اسلامی حوزه علمیه کاشان، در مدرسه علمیه آیت الله ابوتراب امامی‌کاشانی، اظهار داشت: تربیت مشاوران آشنا با آموزه‌های دینی هدف اصلی راه اندازی رشته مشاوره اسلامی بود.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه برای راه اندازی رشته مشاوره اسلامی در ابتدا با مشکلاتی روبرو بودیم، ادامه داد : گرچه از نظر سنتی اجازه راه اندازی رشته‌های علوم اسلامی خارج از دروس رسمی‌حوزه را نداشتیم، ولی با تلاش و پیگیری رشته مشاوره اسلامی به عنوان اولین رشته تخصصی وارد حوزه‌های علمیه کشور شد.

وی با اشاره به برگزاری نهمین دوره رشته مشاوره اسلامی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این رشته در بیش از ۱۲ استان کشور راه اندازی شده و همچنان رو به گسترش است.

حجت‌الاسلام والمسلیمن حسینخانی، از راه اندازی اولین دوره مشاوره اسلامی سطح ۴ گرایش ازدواج و خانواده در قم خبر داد و گفت: به دلیل وجود اساتید توانمند در حوزه علمیه قم امیدواریم بتوانیم گرایش‌های دیگری را به رشته مشاوره اسلامی اضافه کنیم.

وی، مبارزه با فرهنگ غرب را از دیگر اهداف راه اندازی مشاوره اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: دانش پژوهان مشاوره اسلامی با انتخاب موضوعات مرتبط با مباحث علمی درسی می‌توانند موفقیت‌های خوبی را در پیشرفت علمی به دست آورند.

مسئول مرکز تخصصی مشاوره اسلامی، نیاز جامعه به مشاوران اسلامی را از دیگر اهداف راه اندازی این رشته برشمرد و یادآورشد: تمام تلاش خود را در اخذ رشته‌های بیشتر مشاوره اسلامی به جهت نیاز جامعه بکار خواهیم گرفت.

وی، با بیان اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان رشته مشاوره اسلامی مشغول به کار شده اند، ادامه داد: بعضی از فارغ التحصیلان این رشته تخصصی با مشاوره‌های سازنده تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از هم پاشیدگی خانواده‌ها داشته اند.

حجت‌الاسلام والمسلیمن حسینخانی در پایان از حوزه علمیه کاشان در برگزاری همه ساله جلسه آموزشی و توجیهی دانش پژوهان سطح ۳ مشاوره اسلامی قدردانی کرد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=28150
  • منبع : پایگاه خبری مفتاح اندیشه

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.