• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

15
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده در آئین آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران هرمزگان مطرح کرد:

امروز وظیفه حوزه خواهران استان مقابله با نحله های فکری انحرافی است

  • کد خبر : 25097
  • 23 شهریور 1400 - 14:51
امروز وظیفه حوزه خواهران استان مقابله با نحله های فکری انحرافی است
اگر حوزه های علمیه در سه حوزه آموزش، پژوهش و تهذیب نفس خروجی خوبی داشته باشند، پیشرفت به همراه دارد و اگر در این زمینه ها تعلل شد و به واقع ضرر کرده است.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده در آئین آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران هرمزگان که صبح امروز به صورت مجازی و نیمه حضوری برگزار شد، با اشاره به آیه «وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ سُلْطَانًا نَصِیرًا»، گفت: این آیه یعنی انطباق با صدق و هر چه منطبق با واقع باشد، صدق است. صدق کار حوزه های علمیه خواهران این است که آموزش درس دادن آنها مطابق با واقع باشد و تعلیم و تعلم یکی از این واقعیت هاست به این معنا که اگر در حوزه های علمیه درس نخوانیم کذب است.

وی، آموزش، پژوهش و تهذیب نفس را سه رکن و واقعیت در حوزه های علمیه دانست و ادامه داد: در گذشته این سه بخش در هم تنیده بودند، اما الان از هم تفکیک شده اند، در حالی که پژوهش باید در متن آموزش و تهذیب نفس هم باید در بطن آموزش باشد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح کرد: اگر حوزه های علمیه در سه حوزه آموزش، پژوهش و تهذیب نفس خروجی خوبی داشته باشند، پیشرفت به همراه دارد و اگر در این زمینه ها تعلل شد و به واقع ضرر کرده است.

وی افزود: انقطاع کامل با آموزش برای امور پژوهشی و فرهنگی آسیب بزرگی به بار می آورد.

عبادی زاده با استناد به بیان مقام معظم رهبری، گفت: امیدی که ایشان به حوزه های علمیه خواهران دارند می تواند گره های بزرگی که دامنگیر جامعه و خانواده ها است را باز کند، البته چشم اندازها و برنامه ها روشن است و در هر دو سطح ملی و کشوری و هم در سطح استان باید توجه شود.

امام جمعه بندرعباس در زمینه برنامه ریزی ها یادآور شد: ظرفیت های مناطق با هم متفاوت است و به همین علت برخی برنامه ها در برخی استان ها عملیاتی نمی شود، چون برنامه های ضمنی و برش استانی ندارد.

وی، شیوع انحرافات فکری صوفی گری، تفکرات تبشیری و بهائیت را از مسائل مهم استان دانست که امروز وظیفه حوزه های علمیه خواهران استان مقابله با نحله های فکری است و باید آمادگی پاسخگویی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان به تاسیس و راه اندازی مراکز تخصصی در زمینه فرق و مذاهب و شیعه شناسی برای برادران طلبه اشاره و بیان کرد: امیدواریم سریعتر این روند پیش رفته تا بتوان از این ظرفیت برای حل مسائل فکری استفاده شود.

وی در پایان با اشاره به آموزش مجازی، بیان کرد: استان هرمزگان در حوزه تامین استاد، مشکلات بسیاری دارد و چه بسا از طریق همین فضای مجازی بتوان بسیاری از محدودیت ها و مشکلات را برطرف کرد و از این فرصت و ظرفیت برای آموزش و فعالیت های فرهنگی بهتر استفاده کنیم تا بتوانیم به حوزه های علمیه تراز گام دوم انقلاب مد نظر مقام معظم رهبری برسیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=25097
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.