• امروز : چهارشنبه - ۸ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 July - 2025
کل اخبار 6532

صدای حوزه امروز

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد!

14
همزمان با شب دوازدهم محرم:

آخرین جلسه عزاداری سید و سالار شهیدان با حضور رهبر انقلاب برگزار شد+ عکس

  • کد خبر : 22379
  • 30 مرداد 1400 - 11:23
آخرین جلسه عزاداری سید و سالار شهیدان با حضور رهبر انقلاب برگزار شد+ عکس
مراسم عزاداری شب شهادت سیدالساجدین حضرت امام علی‌بن الحسین علیه‌السلام در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش صدای حوزه، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عالی طی سخنانی، حفظ دینداری و در امان ماندن از لغزش را در گرو عبودیت خدا دانست و افزود: بهترین دعای فردی، دعا برای عاقبت به‌خیری است و برای نیل به این توفیق، انسان باید در هر موقعیت، وظیفه دینی خود را به درستی تشخیص دهد و با تسلیم محض در برابر اوامر الهی و بدون پیروی از امیال و هوی و هوس‌ها عمل کند.

آقای عالی با اشاره به شرایط منحط و پر اختناق جامعه پس از واقعه کربلا و در دوره حکومت امویان، گفت: در آن شرایط سخت، حضرت امام سجاد علیه‌السلام، بازپروری اخلاقی جامعه به‌وسیله دعاهای پُر مضمون، کادرسازی و تربیت یاران و شاگردان، و زنده نگه داشتن پیام‌های کربلا و نهضت حضرت اباعبدالله علیه‌السلام را در دستور کار قرار دادند.

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام شحیطاط به مقتل‌خوانی و ذکر مصیبت پرداخت.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=22379
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

19اردیبهشت
تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن
حواشی دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان؛

تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن

03فروردین
کتاب هایی که در آخرین سال قرن مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفتند
یک راهکار خوب برای شناسایی کتاب های خوب؛

کتاب هایی که در آخرین سال قرن مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفتند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.