• امروز : جمعه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 3 October - 2025
کل اخبار 6579

صدای حوزه امروز

بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات!

14
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف مطرح کرد:

آمریکایی‌ها با خواری و ذلت در حال خارج شدن از منطقه هستند

  • کد خبر : 22307
  • 29 مرداد 1400 - 13:29
آمریکایی‌ها با خواری و ذلت در حال خارج شدن از منطقه هستند
دشمنان دین و بنگاه‌های صهیونیستی در فضاها و صفحات مجازی کاری کرده‌اند که مردم نمی‌توانند در دین تعقل کنند و هرچه به آنان می‌گویند قبول می‌کنند و حواسمان را جمع کنیم که می‌خواهند امام حسین (ع) را از من و شما بگیرند.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام حسین کاردان شامگاه پنجشنبه در محل خیمه سبز امام خسین زواره اظهار داشت: قرآن کریم می‌فرماید کسی که مظلوم کشته می‌شود برای صاحب خون سلطنت قرار دادیم و سلطنت برای این خون مربوط به ولی این خون و هرکس حسینی است باید خودش را آماده کند تا صاحب این خون را یاری کند.

وی افزود: امام باقر(ع) فرموده است انتقام خون سیدالشهداء هنوز گرفته نشده است و در دعای ندبه هم آمده است کجاست آن کسی که طلب کند خون انبیاء و فرزندان انبیاء را و بدانید که خون آن‌ها از بین نخواهد رفت و پیامبرانی بودند که به بدترین وضع شکنجه شدند که همه در قرآن هم آمده که باید خونشان طلب شود.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف گفت: دشمنان دین و بنگاه‌های صهیونیستی در فضاها و صفحات مجازی کاری کرده‌اند که مردم نمی‌توانند در دین تعقل کنند و هرچه به آنان می‌گویند قبول می‌کنند و حواسمان را جمع کنیم که می‌خواهند امام حسین (ع) را از من و شما بگیرند.

وی با اشاره به تعداد ۱۲۰ شهید شهر زواره ابراز داشت: مگر این همه شهید برای یک شهری در آن زمان که جمعیت کمی داشته کم است و چه کسی این خون‌ها را طلب کرده است و باید منتقم بیاید و وظیفه ما در برابر این خون‌ها سنگین‌تر می‌شود و زمانی که منتقم می‌آید مردم باید امام زمان خود را بشناسند که وقتی ندا می‌دهد همه به او پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام کاردان بیان کرد: هر روز که مقدمات ظهور امام زمان به تاخیر بیفتد همه ما مسئول هستیم و هرکس از راه می‌رسد در خصوص عزای امام حسین(ع) حرف می‌زند و اظهار نظر می‌کند لذا همه باید در مراسمات امام حسین(ع) مواظب گفتار و کردار خود باشند.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف تاکید کرد: باید منتظر امام زمان باشیم و همانطور که شهید سلیمانی به ترامپ گفت من یکی برای مقابله با شما کافی هستم همانطور هم شد و می‌بینید که آمریکایی‌ها با خواری و ذلت از منطقه در حال خارج شدن هستند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=22307
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.