• امروز : یکشنبه - ۲۵ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 16 November - 2025
کل اخبار 6612

صدای حوزه امروز

رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم!

27
اقدام عجیب روبیکا؛

تیر خلاصی که جناب اخوان بر پیکر پیام رسان های داخلی شلیک کرد

  • کد خبر : 21956
  • 25 مرداد 1400 - 13:17
تیر خلاصی که جناب اخوان بر پیکر پیام رسان های داخلی شلیک کرد
در اقدامی عجیب تعدادی از دارندگان صفحه در اینستاگرام با ساخت صفحه ای به نام خودشان (برخی با عکس و برخی بدون عکس) در روبیکا مواجه شده اند، اتفاق نادری که بیشتر شبیه تلاش برای کارنامه سازی به نظر می‌رسد تا رفتاری مبتنی بر خرد مدیریت پلتفرم و رسانه.

به گزارش صدای حوزه، در اقدامی عجیب تعدادی از دارندگان صفحه در اینستاگرام با ساخت صفحه ای به نام خودشان (برخی با عکس و برخی بدون عکس) در روبیکا مواجه شده اند، اتفاق نادری که بیشتر شبیه تلاش برای کارنامه سازی به نظر می‌رسد تا رفتاری مبتنی بر خرد مدیریت پلتفرم و رسانه.

موج واکنش ها به این رفتار ناشیانه نیز سبب شده مسوولان روبیکا اعلام کنند اگر کسی اعتراض دارد با پشتیبانی تماس بگیرد تا صفحه را حذف کنیم!!

پیام رسان روبیکا

اتفاق اخیر نشان داد که ضعف های شدید مدیریتی، یکی از دلایل مهم عدم توفیق پیام رسان های داخلی است. یک دور بدون درخواست و اجازه صفحه میسازیم، یک دور هم با درخواست افراد آنها را حذف میکنیم، که اگر جانی هم برای پیکر بی جان پیام رسان داخلی مانده، گرفته شود و مخاطب عصبانی و دشمنی که در کمین نابودسازی پلتفرم داخلی و حمله به طرح صیانت است، بهانه کافی در دست داشته باشد.

دستمریزاد به این همه هنر! جناب آقای اخوان مدیر محترم همراه اول و روبیکا، لطفا بدون فرافکنی، پاسخگوی اقدام ویرانگر ‌و دشمن شاد کن خود باشید.
عمد داشتید یا نیاز به کارنامه سازی یا عدم فهم مدیریت پیام رسان؟.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=21956

مطالب مرتبط

18آبان
مجازی مقدس
نقد حجت الاسلام مهدیان به سخنان پربازدید حجت الاسلام رمضانی درباره اینستاگرام؛

مجازی مقدس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.