• امروز : دوشنبه - ۲۷ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 18 August - 2025
کل اخبار 6539

صدای حوزه امروز

پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی!

12
معرفی کتاب:

کتاب “سرو و طوفان” با موضوع پاسخ به شبهات درباره آیت‌الله مصباح منتشر شد

  • کد خبر : 18668
  • 24 تیر 1400 - 13:03
کتاب “سرو و طوفان” با موضوع پاسخ به شبهات درباره آیت‌الله مصباح منتشر شد
کتاب «سرو و طوفان» با موضوع پاسخ به شبهات درباره مرحوم آیت الله مصباح یزدی به همت گروه تاریخ اندیشه معاصر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) منتشر شد.

به گزارش صدای حوزه، کتاب «سرو و طوفان» با موضوع پاسخ به شبهات درباره مرحوم آیت الله مصباح یزدی به همت گروه تاریخ اندیشه معاصر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) منتشر شد.

بر اساس این گزارش، واکاوی انتقادی نوشتارها و گفتارهایی از آقایان: رسول جعفریان، عبدالکریم سروش، عباس عبدی، محسن کدیور و مهدی نصیری و با آثاری از آقایان: محمد جعفری هرندی، علیرضا جوادزاده، قاسم شبان نیا و احمد فربهی از جمله مطالب این کتاب است.

دانلود کتاب

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=18668
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

31اردیبهشت
روحانی باید متمرکز در فعالیت علمی باشد نه اینکه به دنبال حواشی یا فعالیت اقتصادی برود!
آیت الله شبیری زنجانی در دیدار با بیت مرحوم آیت الله مصباح یزدی:

روحانی باید متمرکز در فعالیت علمی باشد نه اینکه به دنبال حواشی یا فعالیت اقتصادی برود!

21دی
پاسخ شاگردان آیت الله اراکی به اظهارات رسول جعفریان
بحث و حواشی صورت گرفته درباره حکم معاملات در فضای متاورس:

پاسخ شاگردان آیت الله اراکی به اظهارات رسول جعفریان

21دی
دولت از محققین اقتصاد اسلامی استفاده نکرده است/ جامعه توان تحمل شوک درمانی ندارد + پاسخ اجمالی به دیدگاه استاد علوی بروجردی و جعفریان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.