• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥16

مهمترین شاخصه و آرمان انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان جهان است

  • کد خبر : 13777
  • 01 خرداد 1400 - 14:43
مهمترین شاخصه و آرمان انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان جهان است

آیت الله عبدالهی با بیان اینکه مهمترین آرمان انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان جهان است، گفت: آزادی خواهان جهان فریاد خروشان خود را در جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین سردهند.

آیت الله محمود عبدالهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، ضمن محکومیت جنایات ددمنشانه رژیم سفاک صهیونیستی در نوار غزه، گفت: بدون تردید بیت المقدس و مسجد الاقصی مراکز مقدسی برای تمام ادیان الهی و پایگاه و جایگاهی برای نشر معارف انبیای الهی بوده است.

آیت الله عبدالهی با بیان اینکه در اسلام شهر مکه و مدینه مقدس است، افزود: شهر مکه به جهت وجود مسجد الحرام و مدینه به خاطر مسجد النبی و آرامگاه مقدس پیامبر مقدس بوده، همچنین سرزمین فلسطین به جهت وجود مسجد الاقصی دارای تقدس و احترام ویژه الهی بوده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه ابراز داشت: مسجد الاقصی جایگاه معراج پیامبر اکرم(ص) و نخستین قلبه گاه مسلمین بوده و مرکز مشترکی برای اتحاد میان ادیان ابراهیمی همچون یهودیت، مسیحیت و مسلمانان است.

وی با بیان اینکه فلسطین کشور اسلامی بوده که مورد تجاوز استکبار جهانی قرار گرفته، گفت: امروز شاهد این هستیم که رژیم محنوس صهیونیستی با وحشیانه ترین حملات مردم مظلوم فلسطین را مورد تهاجم قرار داده و کودکان و جوانان و زنان مورد هجوم بی رحمانه مزدوران اسراییلی قرار گفته است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه بیان کرد: بر اساس فطرت انسانی، تمایلات ملی و اسلامی و وجدان اخلاقی بر این حکم می کند که از مردم مظلوم در هر نقطه جهان دفاع کرده و جهانیان در پاسخ به ندای «هل من ناصر ینصرنی» مردم بی دفاع غزه به جوش و خروش برخیزند.

وی بر لزوم اتحاد و همبستگی امت اسلامی در برابر محکومیت رژیم صهیونیستی تأکید کرد و افزود: مردم کشورهای مسلمان با تجمعات و راهپیمایی خود، جنایت های رژیم اشغالگر قدس را محکوم کرده و همچنین همبستگی و اتحاد خود را با مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین و غزه اعلام کنند.

آیت الله عبدالهی با اینکه مهمترین شاخصه و آرمان انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان جهان و مردم بی دفاع فلسطین است، گفت: باید مردم ایران و انسانهای آزادی خواه جهان، فریاد خروشان خود را در جهت حمایت از مظلومان فلسطین سر دهند و از جنایت این رژیم منحوس اعلام انزجار جویند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه بیان کرد: مسؤولان و سران کشورهای اسلامی نیز حمایت های خود را اعلام داشته باشند تا اینکه اتمام حجتی برای استکبار جهانی به ویژه اسراییل جنایتکار شود./۹۹۸/  

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=13777

برچسب ها

مطالب مرتبط

11فروردین
این مراسم روز گذشته با حضور هموطنان مسیحی ما در سه شهر ایران برگزار شد!
واکنش قالیباف به جلوگیری رژیم صهیونیستی از برگزاری مراسم یکشنبه نخل در بیت المقدس:

این مراسم روز گذشته با حضور هموطنان مسیحی ما در سه شهر ایران برگزار شد!

25خرداد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.