• امروز : دوشنبه - ۲۷ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 19 October - 2026
کل اخبار 6896

صدای حوزه امروز

تسلیت آیت‌الله العظمی مکارم‌شیرازی به مردم گیلان نقدی بر تبلیغ گسترده ثبت نام در حوزه های علمیه ویژه پس از اعلام نتایج کنکور! مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه

♥15
در منطقه عملیاتی فکه روی داد:

تفحص پیکر مطهر یک شهید با پاهای بسته + فیلم

  • کد خبر : 24282
  • 15 شهریور 1400 - 12:29
تفحص پیکر مطهر یک شهید با پاهای بسته + فیلم
پیکر مطهر یک شهید در روز شنبه 13 شهریورماه در منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی با پاهای بسته در فکه عراق کشف شد.

به گزارش صدای حوزه، همزمان با آخرین روزهای ماه محرم، پیکر مطهر یک شهید در روز شنبه ۱۳ شهریورماه در منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی با پاهای بسته‌ شده در فکه عراق کشف شد.

کشف پیکر شهید با پاهای بسته

عملیات والفجر مقدماتی با رمز «یا الله» در شمال چزابه از ۱۷ تا ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۶۱ انجام شد که هدف از این عملیات تصرف پل غزیله و پیشروی به سوی العماره و تهدید آن بود. این عملیات تحت فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت گرفت که رزمندگان اسلام در ۱۲۹ گردان پیاده، ۱۱ گردان زرهی، ۷ گردان مکانیزه و ۷ گردان توپخانه از سپاه و ۴ گردان پیاده و ۷ گردان زرهی، ۶ گردان مکانیزه و ۱۶ گردان توپخانه از ارتش حضور داشتند.

عملیات والفجر مقدماتی

۲۵۰۰ کشته و زخمی و ۱۱۳ اسیر و همچنین انهدام قابل توجه تیپ‌های ۹۰۵ و ۷۰۴ و یک گردان از نیروهای سودانی از تلفات و خسارت رژیم بعث بود.  این عملیات بعد از عدم موفقیت در عملیات رمضان، دورنمای پیش‌روی در شرق بصره را دور از دسترس نشان می‌داد، پیروزی در عملیات محرم و تسلط بر زمین‌های تخت استان میسان، دستیابی به شهر العماره عراق، که به عنوان تهدید هم زمان علیه دو شهر بصره و بغداد محسوب می‌شد را امکان‌پذیر کرده بود، به همین منظور و نیز از آنجایی که فرماندهان جنگ ناگزیر بودند در مقابل تجهیزات برتر عراق، زمین سخت را گزینش کرده و درگیری در وضعیت دشوار را به دشمن تحمیل کنند، منطقه رملی غرب ارتفاعات میشداغ، حدفاصل فکه تا چزابه، برای انجام عملیات سرنوشت ساز «والفجر» انتخاب شد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24282
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.