• امروز : جمعه - ۲۶ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 17 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

13
مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

اگر می خواهیم فرزندان ما بیمه شوند جای آن مساجد است

  • کد خبر : 27255
  • 16 مهر 1400 - 10:48
اگر می خواهیم فرزندان ما بیمه شوند جای آن مساجد است
بیش از ۴۰ سال است که بر سر سفره‌ای نشسته‌ایم که صاحبان اصلی این سفره پرپر شده‌ و هر کس و در هر جایگاهی که قرار داشته باشد تا ابد، مدیون شهدا است.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام علی اکبرپور، مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان، در یادواره گرامیداشت شهید کاوه و شهدای عملیات کربلای دو استان خراسان‌جنوبی که در مصلای المهدی بیرجند برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای شهدا، اظهار کرد: بیش از ۴۰ سال است که بر سر سفره‌ای نشسته‌ایم که صاحبان اصلی این سفره پرپر شده‌ و هر کس و در هر جایگاهی که قرار داشته باشد تا ابد، مدیون شهدا است.

وی با تاکید بر این‌که شهدا رفتند تا ما امروز در امنیت کامل باشیم، افزود: این که مشاهده می‌کنیم برخی اوقات دشمن عربده کشی‌هایی داشته و قصد ترساندن ملت ایران را دارد بایستی بداند که امنیت کشور ایران در گرو خون شهدا است.

موتور حرکت انقلاب اسلامی را که به برکت خون شهدا در حرکت است

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان با بیان این‌که سفره انقلاب به راحتی چیده نشده است،تصریح کرد: یادواره‌های شهدا برای این است که ما راه شهدا را گم نکنیم و موتور حرکت انقلاب اسلامی را که به برکت خون شهدا در حرکت است، نگذاریم باز ایستد.

حجت الاسلام اکبرپور ضمن اشاره به جنگ تحمیلی،خاطرنشان کرد: جنگ زمانی آغاز شد که هنوز ارتش آن پاشیده و سپاه و نیروی انتطامی شکل گرفته نبود و بعد از هشت سال دست و پا زدن راه به جایی نبردند که دلیل آن نیز رشادت‌های بی پایان این شهیدان است.

وی شکل‌گیری بسیاری از برنامه ریزی‌های زمان جنگ را مربوط به مساجد دانست و یادآور شد: اگر می خواهیم فرزندان ما بیمه شوند جای آن مساجد است و نباید جای دیگری به دنبال آن باشیم.

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان با اشاره به جوانمردی‌های شهید والامقام “کاوه”،عنوان کرد: شهید کاوه متولد سال ۴۰ و در ۱۷ سال خفقان دوران انقلاب در مسجد پرورش پیدا می کند و بچه مسجدی فرمانده یک لشکر می شود.

حجت الاسلام اکبرپور جوانمردان این انقلاب را دانش آموختگان امام حسین(ع) دانست و بیان کرد: این عزیزان با دستان خالی در مقابل دشمن ایستادند و امروز به برکت این دلاورمردی‌ها موشک چند هزار برد تولید می کنیم.

وی ادامه داد: امروز جوانان الگو گرفته از هشت سال دفاع مقدس تصمیم می گیرند پهپاد آمریکایی به زمین بیاید و موشک در فلان جا فرود بیاید.

نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان با اشاره به این‌ نکته که بسیاری از آنها که زیر قرآن ها رد شدند هنوز برنگشتند،تبیین کرد: آنچه مسلم است آن است که جوانان علی اکبروار به جبهه رفتند و ما نسبت به آنها مدیونیم؛مسئولان که بر صندلی های مدیریتی تکیه زدند بدانند پایه های این صندلی ها بر قطره قطره خون و اشک خاندان شهید و قد خمیده پدر شهید استوار شده است.

حجت الاسلام اکبرپور اضافه کرد: درواقع مقاومت امروز ملت ما در برابر جبهه استکبار، تجلی و تداوم استقامت شهدا در دفاع مقدس است.

وی یادآور شد: به‌واسطه همین استقامت و ایمان بالای شهدا است که ما امروز بر خود تکیه داریم و نگذاشتیم نظام استکباری بر ما مسلط شده و به ما تحکم کند.

حجت الاسلام اکبرپور با تاکید بر این‌که نکند که خدای نکرده راه را گم کنیم و به بیراهه برویم، گفت: ما مدیون رادمردان و شیرزنان هستیم و “شهید کاوه” یکی از سرداران مومن، معصوم و جان بر کف انقلاب بود.

وی اظهارداشت: کربلا زیبایی نداشت، سر بریده و بچه بی پدر و همسر بی شوهر زیبایی نداشت اما حضرت زینب(س) این روزها می بیند و اگر امروز “اشهد ان علی ولی الله و تکبیره الاحرام” می گوییم به برکت خون شهیدان کربلا و قیام حسین(ع) است.

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان با بیان این‌که اگر دفاع مقدس نداشتیم امروز درندگان عالم ما را بلعیده بودند،تصریح کرد: همه دشمنان به دنبال این هستند که ما را به زمین بزنند اما به لطف خداوند موفق نشدند و در حقیقت، دشمن کور خوانده و در میان آتش و فتنه ها مجموعه گلستانی به نام ایران اسلامی است.

حجت الاسلام اکبرپور ضمن تاکید بر این‌که انقلاب اسلامی بعد از تکیه به حضرت حق تکیه به مردم کرده بود و مردم نشان دادند هر جا که لازم بوده پای کار هستند،یادآور شد: یادمان باشد که اتکا و توکل و توسل به حضرت حق و حضرت زهرا(س) ما را به اینجا رسانده است.

وی اذعان داشت: باید به خاطر داشته باشیم که دفاع همچنان باقی است و بایستی مردانه پای آرمان های انقلاب و شهدا بمانیم و بی تفاوت نباشیم؛ چراکه فردای قیامت باید پاسخگوی خون شهیدان باشیم، اگر دیروز خاکریز و دوشکا و توپخانه نیاز بود امروز علم آموزی و تولید علم نیاز جامعه است.

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه سیستان و بلوچستان با تاکید بر این مهم که امروز جوانان این مرز و بوم باید به سلاح علم مجهز شوند، تصریح کرد:ماموریت تعطیل بردار نیست،تنها شکل آن تغییر کرده و باید با سلاح علم و دانش و فرهنگ حسینی و علوی و فاطمی زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم آوریم.

حجت الاسلام اکبرپور در پایان با اشاره به این‌که جوانانی پرپر شدند تا نگذارند انقلاب پرپر شود، متذکر شد: جوانان ثابت کردند به اقتدا حسین(ع) جان می دهند و سال ها اسارت و شکنجه را تحمل می کنند؛ عارفانی یک شبه در مکتب امام راحل(ره) پرورش یافتند و ثابت کردند شاگردان خوبی برای مکتب امام راحل و حسین(ع) است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=27255
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.