• امروز : دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 7 September - 2026
کل اخبار 6856

صدای حوزه امروز

تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری کلیپ تازه منتشر شده از چهلم یکی از کشته شدگان حوادث دی ماه در اصفهان پشتیبانی علمی؛ پشتوانه ارتقای کیفیت پاسخگویی به سؤالات دینی هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام

11
مدیر موسسه فقهی امیرالمومنین(ع) در نخستین نشست انجمن نویسندگان این موسسه مطرح کرد؛

یادداشت رسانه‌ای یعنی واژه سازی همسو با اذهان مخاطب

  • کد خبر : 45610
  • 25 آذر 1403 - 18:30
یادداشت رسانه‌ای یعنی واژه سازی همسو با اذهان مخاطب
حجت الاسلام فرحانی: امیدواریم با حضور طلاب نخبه موسسه فقهی امیرالمومنین(ع) و آموزش‌های لازم در عرصه یادداشت‌نویسی رسانه‌ای دنباله‌روی بزرگانی همچون شهید مطهری باشیم.

به گزارش صدای حوزه، حجه الاسلام احمد فرحانی مدیر موسسه فقهی امیرالمومنین(ع) در نخستین نشست انجمن نویسندگان موسسه فقهی امیرالمومنین (ع) با اشاره به اینکه امروز نیازمند قلم‌زنی طلاب در عرصه‌های امتداد حکمت هستیم، یادداشت‌های کوتاه علمی را یکی از مصادیق به‌روز بودن طلاب عنوان کرده و توانمندی در این زمینه را برای طلابی که دغدغه انتقال معارف الهی به سطح جامعه دارند از ضروریات امروز حوزه بیان داشت.

حجه الاسلام فرحانی تشکیل این انجمن را یکی از مصادیق کار برای انقلاب دانست که با همت و دغدغه طلاب موسسه فقهی امیرالمومنین(ع) راه‌اندازی شده است.
در ادامه حجه الاسلام محمدرضا بابایی سردبیر ماهنامه فرائد موسسه فقهی امیرالمومنین(ع)، با اشاره به آیه ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ (نون سوگند به قلم و آنچه مى ‏نویسند) نوشتن را کاری الهی دانست.

ایشان در ادامه به حدیثی از پیامبر اشاره کردند که حضرتش فرمود: اگر مؤمن از دنیا برود و #یک‌ورقه از خودش باقی بگذارد که بر آن علمی نوشته شده باشد، روز قیامت این ورقه بین او و آتش حائل می‌شود، و نه تنها مانع از آتش است، بلکه خداوند تبارک و تعالی در عوض‌ هر‌حرفی که بر آن ورقه نوشته است، شهری وسیع‌تر از دنیا به اندازه هفت برابر به او اعطا می‌فرماید!

ایشان آیات و روایات مربوط به نوشتن را مقصودی برای حقیقت نوشتن اعلام کرده و در ادامه هدف از تشکیل این انجمن را لبیک به منویات رهبری مبنی بر تشکیل شبکه نویسندگان دانستند و اذعان داشتند امیدواریم با حضور طلاب نخبه موسسه فقهی امیرالمومنین(ع) و آموزش‌های لازم در عرصه یادداشت‌نویسی رسانه‌ای دنباله‌روی بزرگانی همچون شهید مطهری باشیم.

گفتنی است این انجمن کاملا خودجوش بوده و مبنی بر دغدغه‌مندی طلاب در عرصه یادداشت نویسی و اهمیت آن تشکیل شده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=45610

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.