• امروز : پنج شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
کل اخبار 6464

صدای حوزه امروز

جزئیات اولین دوره جشنواره علامه طباطبایی(ره)، ویژه طلاب و روحانیون کل کشور نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد +متن عربی مصاحبه اطلاعیه جذب “کارمند طلبه” برای یک مسجد یا جذب پیمانکار همه فن حریف؟!/ از توانایی مداحی و بیان احکام تا مسئولیت نظافت سرویس های بهداشتی! تصویر پسر اوس موسی الگویی خوب برای معرفی یک طلبه و روحانی از حکمرانی فقهی تا فقه حکمرانی/ حکمرانی فقهی و انعطاف در برابر تکثرها داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟!

4
لزوم پرهیز از کلی گویی های مخرب در ساحت فرهنگ؛

لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد

  • کد خبر : 46230
  • 14 اسفند 1403 - 14:49
لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد
با نگاهی تمدنی و اسلامی در فرمایش وی ایرادی نیست ولی باید پرسید آیا الگوهای پیشنهادی هم دارید؟ آیا ما باز هم صرفا با پیشنهادی کلی بدون پشتوانه مطالعاتی مواجهیم؟

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام قمی، ریاست سازمان تبلیغات اسلامی را حقیقتا از نیروهای کارآمد نظام اسلامی می دانم که از ورودشان به این مسئولیت شاهد تغییرات راهبردی درستی بوده ایم.

وی اخیرا در دومین همایش علمی هیئات مذهبی گفته است:

“ظرفیت هیئت‌ها به عنوان ابزاری برای تبلیغ اسلام ناب و شعائر حسینی، تنها محدود به بعد فرهنگی و دینی نیست، بلکه می‌توان آن را در حوزه اقتصاد نیز به کار گرفت./ می‌توان امروزه نیز از ظرفیت هیئت‌ها برای ایجاد شبکه‌های اقتصادی مردمی و حمایت از تولید داخلی استفاده کرد. این شبکه‌ها می‌توانند به عنوان ابزاری برای اقتصاد مقاومتی در برابر فشارهای بین‌المللی عمل و اعتماد عمومی را نسبت به نظام اسلامی تقویت کنند.”

پی نوشت صدای حوزه:

با نگاهی تمدنی و اسلامی در فرمایش وی ایرادی نیست ولی باید پرسید آیا الگوهای پیشنهادی هم دارید؟ آیا ما باز هم صرفا با پیشنهادی کلی بدون پشتوانه مطالعاتی مواجهیم؟

آیا پژوهشکده باقرالعلوم به عنوان یکی از نهادهای وابسته به سازمان درباره این مساله به عنوان یک پروژه علمی، کار تحقیقاتی انجام داده است تا امروز با یک نسخه اجرایی، دستگیر هیئات در این زمینه باشیم؟

آیا سوق دادن هیئات به سمت امور اقتصادی آنهم به شکلی کلی و مبهم نمی تواند فرجامی ناخوش همچون ورود برخی طلاب و چهره های انقلابی در امور اقتصادی داشته باشد که سرانجامشان به ورشکستگی و تشکیل پرونده های قضایی کثیرالشاکی انجامید؟!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=46230

مطالب مرتبط

04اردیبهشت
در پاسخ به یادداشت “آینده روحانیت”
02اردیبهشت
جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند
نگاهی جریانشناسانه به «جریان لیبرال»؛

جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.