• امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

11
حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور؛

حضور طلاب در آموزش و پرورش؛ فرصتی که باید مغتنم شمرده شود

  • کد خبر : 16441
  • 03 تیر 1400 - 14:55
حضور طلاب در آموزش و پرورش؛ فرصتی که باید مغتنم شمرده شود
مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که آموزش و پرورش فرصت بسیار مهمی برای حوزه های علمیه است، گفت: حوزه فرصت پیش رو را مغتنم دانسته و نسبت به تربیت طلاب جهت فعالیت در آموزش و پرورش بیش از پیش کوشش کند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور در بازدید از مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه های علمیه با تقدیر از تلاش های بی وقفه مجموعه تربیت معلم مبلغ، اظهار داشت: آموزش و پرورش فرصت بسیار مهمی برای حوزه های علمیه است و حضور طلاب و روحانیت در این مجموعه عظیم آموزشی کشور با رعایت حواشی و همین طور حفظ جایگاه حوزه و طلاب بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با بیان این که حوزه های علمیه خواهران آمادگی هر گونه همکاری با مرکز تربیت معلم مبلغ در راستای حمایت از طلاب خواهر را دارد، افزود: ضروری است چندین شعبه برای فعالیت این مرکز در سراسر کشور ایجاد شود تا ضمن بهره‌مندی صحیح از ظرفیت های بسیار حوزه های علمیه خواهران، از برخی آسیب ها نیز جلوگیری شود؛ توجه داشته باشیم که با یک شعبه نمی توان پاسخگوی تربیت معلم بود.

مدیر حوزه های علمیه خواهران حضور معلمان انقلابی و دارای دغدغه فرهنگی و تربیتی در آموزش و پرورش را ضروری دانست و ادامه داد: توجه به این مسئله در سال های گذشته مغفول مانده است و جا دارد حوزه های علمیه فرصت پیش رو را مغتنم دانسته و نسبت به تربیت طلاب جهت فعالیت در آموزش و پرورش بیش از پیش کوشش کنند.

وی با تأکید بر این که تربیت طلاب باید به تناسب نیازها صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: به فضل پروردگار این مهم در حوزه های علمیه صورت پذیرفته است و با یک دوره یکساله یا دوساله می توان طلاب را برای حضور در آموزش و پرورش آماده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور، حضور حوزه های علمیه خواهران در برنامه ها و طرح ها را ضروری برشمرد و گفت: نیاز است دست اندرکاران بالادستی امر تربیت معلم مبلغ، در تصمیم گیری های اصلی، فعالیت های آموزشی و پژوهش های علمی حوزه های علمیه خواهران را نیز به رسمیت بشناسند و نظرات این نهاد حوزوی را نیز در برنامه ریزی ها ببینند.

وی در پایان با اشاره به این که قریب به ۱۰۰ هزار دانشجو از مقطع کارشناسی تا دکتری مشغول به تحصیل در رشته های اسلامی هستند و در آینده در مقاطع علمی کشور ظهور و بروز خواهند داشت، افزود: حوزه باید از فرصت اندک پیش رو استفاده کرده و سریع تر طلاب مورد نیاز برای فعالیت در مراکز و سازمان های علمی و آموزشی کشور به ویژه آموزش و پرورش را تربیت کند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16441
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.