• امروز : چهارشنبه - ۵ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 27 August - 2025
کل اخبار 6544

صدای حوزه امروز

پاسخگویی به روش مرکز خدمات! شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم موسیقی عرفانی یا عرفان موسیقی؛ مسأله اینست! پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی

7
رئیس ستاد اربعین اعلام کرد:

عراق دستورالعملی برای بازگشایی مرزهای زمینی صادر نکرده است

  • کد خبر : 26168
  • 03 مهر 1400 - 11:36
عراق دستورالعملی برای بازگشایی مرزهای زمینی صادر نکرده است
رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه مرزهای زمینی همچنان روی زائران اربعین بسته است، گفت: بستن مرزهای زمینی سیاست دولت عراق است و تا این لحظه هم هیچ مصوبه و دستورالعملی برای بازگشایی مرزها از سوی عراق نداشتیم.

به گزارش صدای حوزه، از شب گذشته تاکنون در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اخباری مبنی بر باز شدن مرزهای زمینی به ویژه مرز مهران و شلمچه روی زائران منتشر می‌شود و بسیاری از افراد با تبلیغات گسترده سعی در تجمع زوار پشت مرزها دارند.

احمد محمدی‌فر، دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با بیان اینکه مرزهای زمینی از سوی دولت عراق بسته است، اظهار داشت: سیاست دولت عراق برای حضور زائران خارجی اربعین تشرف هوایی بود. به همین دلیل مرزهای خود را روی زائران خارجی بست و هیچ زائری با وجود داشتن ویزا امکان ورود به عراق از طریق مرزهای زمینی را ندارد.

اخبار منتشر شده درباره بازگشایی مرزها صحت ندارد

وی با اشاره به اینکه اخبار منتشر شده درباره بازگشایی مرزها صحت ندارد، افزود: مرزهای زمینی برای زائران اربعین بسته است. اما افرادی که موافقتنامه دارند یا ویزای کاری و تحصیلی، طبق ماه‌های گذشته می‌توانند از مرز عبور کنند.

دستورالعمل برای سهولت تردد زائران اربعین

دبیر ستاد مرکزی اربعین درباره دستورالعمل الکاظمی برای سهولت تردد زائران اربعین، گفت: روز گذشته در فرودگاه بغداد برای زائران اربعین مشکلاتی به وجود آمده بود که این امر ساعاتی بعد مرتفع شد و زائران توانستند وارد بغداد شوند. درباره مرز زمینی به ویژه مهران هم به دلیل تجمع مشتاقان زیارت اربعین افرادی که موافقتنامه داشتند، نمی‌توانستند به راحتی از کشور خارج شوند که این مشکل نیز با پیگیری نیروهای مرزبانی برطرف شد.

طرف عراقی از ورود زائران اربعین به صورت زمینی ممانعت می‌کند

محمدی‌فر با بیان اینکه تاکنون هیچ دستورالعملی برای بازگشایی مرزهای زمینی از سوی عراق نداشتیم، ادامه داد: ما مشکلی برای بازگشایی مرزهای زمینی نداریم. اما طرف عراقی از ورود زائران اربعین به صورت زمینی ممانعت می‌کند و قوانین سختگیرانه‌ای برای ورود افراد به صورت غیرمجاز وضع کرده است. بنابراین همچنان از متقاضیان زیارت اربعین می‌خواهیم که به مرزها مراجعه نکنند.

هیچ خدماتی در مرزها ارائه نمی‌شود

دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه هیچ خدماتی در مرزها ارائه نمی‌شود، از بسته بودن مرز مهران و شلمچه خبر داد و گفت: ما آمادگی داریم که در صورت بازگشایی مرزها برای زائران، امکاناتی فراهم کنیم. با این وجود، تا این لحظه دستورالعملی برای باز شدن مرزها صادر نشده و عراق همچنان مرزهای خود را بسته است و حتی خدمات صدور ویزا هم در مرز مستقر نیست. بنابراین به زوار تأکید می‌کنیم که به امید خروج از کشور به سوی مرزها نیایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=26168
  • منبع : خبرگزاری فارس

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.