• امروز : یکشنبه - ۲۶ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 18 October - 2026
کل اخبار 6896

صدای حوزه امروز

تسلیت آیت‌الله العظمی مکارم‌شیرازی به مردم گیلان نقدی بر تبلیغ گسترده ثبت نام در حوزه های علمیه ویژه پس از اعلام نتایج کنکور! مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه

♥20
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در رادیو گفت و گو:

متاسفانه بسیاری از عرصه‌های فرهنگی در کشور مغفول مانده است

  • کد خبر : 21646
  • 21 مرداد 1400 - 10:21
متاسفانه بسیاری از عرصه‌های فرهنگی در کشور مغفول مانده است
مومنی‌ها با اشاره به خلأهای فرهنگی در جامعه و ضرورت کار ریشه‌ای برای اصلاح آن گفت: فرهنگ را نمی‌توان دستوری آموزش داد بلکه باید مقدمات آن را فراهم کرد و آموزش داد بلکه نیازمند نگاه ریشه‌ای است و باید از عموم مردم شروع به کار کرد.

وی ضمن اشاره به معضلات فرهنگی کشور گفت: مدیریت فرهنگی یکی از معضلات است که باید نگاه متعالی به آن داشته باشیم و اگر با دید سایر مسائل به آن نگاه کنیم، کوتاهی در حق فرهنگ است.

مومنی‌ها کاهش بودجه‌های فرهنگی را از معضلات این حوزه برشمرد و خاطرنشان کرد: هر زمان که به فرهنگ و آموزش با نگاه ویژه‌ای بنگریم، موفقیت چشمگیری حاصل می‌شود و متاسفانه بسیاری از عرصه‌های فرهنگی در کشور مغفول مانده است.

دبیر کل بنیاد بین المللی تحکیم ادیان و مذاهب در رادیو گفت و گو با اشاره به خلأهای فرهنگی در جامعه و ضرورت کار ریشه‌ای برای اصلاح آن اظهار کرد: در حوزه فرهنگ، کارهای خوب بسیاری انجام شده است و در شاخص‌های جمهوری اسلامی باید بیشتر از اینها کار شود.

وی از فقر فرهنگی در بسیاری از مسائل یاد کرد و ادامه داد: کار فرهنگی در سطوح مختلف موجب پیشرفته شدن کشور خواهد شد.

مومنی‌ها گفت: باید نگاه متعالی به فرهنگ داشته باشیم و جایگاه آن را در نظام تبیین کرده و براساس آن سیاست گذاری صورت گیرد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به ۳۰ نهادی که در حوزه فرهنگ کشور فعالیت می‌کنند تصریح کرد: باید بین این نهادهای مختلف هماهنگی صورت گیرد و کارهای انفرادی فایده چندانی نخواهد داشت.

وی با تاکید بر نیاز به آموزش در جامعه با توجه به گستردگی فضای مجازی خاطرنشان کرد: یکی از دیگر معضلات، وارد شدن تکنولوژی‌ها پیش از فرهنگ سازی است و با توجه به گستردگی فضای مجازی، متولیان فرهنگ باید با نگاهی موشکافانه معضلات را حل کنند.

مومنی‌ها همچنین از ضرورت بالا بردن سواد رسانه‌ای در کشور یاد کرد و افزود: سواد رسانه‌ای در افزایش فرهنگ تاثیر بسزایی دارد و لذا دولت در این حوزه نیز باید ورود کند.

وی ضمن اشاره به کمرنگی فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه اذعان کرد: فرهنگ را نمی‌توان دستوری آموزش داد بلکه باید مقدمات آن را فراهم کرد و آموزش داد بلکه نیازمند نگاه ریشه‌ای است و باید از عموم مردم شروع به کار کرد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خاتمه از تاثیرگذاری خانواده در فرهنگ یاد کرد و گفت: فرهنگ اسلامی در خانواده منجر به اصلاح جامعه شده و نیازمند عزم و اراده قوی و نگاه ویژه دولت به این حوزه است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=21646
  • منبع : رادیو گفتگو

مطالب مرتبط

01آذر
میخواهم نفس بکشم!
یادداشت وارده؛

میخواهم نفس بکشم!

23اردیبهشت
فرهنگ؛ از تغییر در ظاهر تا تغییر در ذائقه
استاد سطوح عالی حوزه مطرح کرد؛

فرهنگ؛ از تغییر در ظاهر تا تغییر در ذائقه

18اردیبهشت
ما و پدیده فرهنگی حجاب
یادداشت رسیده؛

ما و پدیده فرهنگی حجاب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.