• امروز : جمعه - ۲۴ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 15 August - 2025
کل اخبار 6538

صدای حوزه امروز

نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد

21
حجت الاسلام و المسلمین نظری؛

ضرورت تغییر ساختار بانک ها در کشور

  • کد خبر : 17135
  • 12 تیر 1400 - 14:04
ضرورت تغییر ساختار بانک ها در کشور
رئیس موسسه دائره المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت علیهم السلام: ساختار بانک در کشور باید تغییر کند زیرا ما ساختار را از جای دیگر آورده ایم و عقود اسلامی را به آن تحمیل کرده ایم و نتوانستیم مشکلات را حل کنیم

به گزارش صدای حوزه، دکتر رفیعی آتانی قائم مقام مرکز پژوهش های مجلس با حجت الاسلام و المسلمین حسن نظری، رئیس موسسه دائره المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت علیهم السلام دیدار کرد.

در جریان این دیدار، طرفین با بیان ظرفیت های مجموعه های مرکز پژوهش های مجلس و موسسه دائره المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت ،گزارشی از فعالیت های این دو مجموعه را بیان کردند.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین نظری با بیان گزارشی از فعالیت های انجام شده افزود: دراقتصاد باید از مباحث ذهنی خارج شده و معطوف به میدان فعالیت شویم.

ضرورت تغییر ساختار بانک ها در کشور

ساختار بانک در ایران دارای مشکلاتی است

وی افزود: ضرورت ارتباط معاونت اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس به همراه کمیته تخصصی دفتر قم  این مرکز با موسسات پولی و بانکی بانک مرکزی و حل و فصل مشکلات، بیش از پیش احساس می شود.

در صورت تحقق این امر، فعالیت ها و تحقیقات کارشناسی مرکز پژوهش ها در هنگام ارائه به نمایندگان، عینی تر و میدانی تر خواهند بود.

حجت الاسلام و المسلمین نظری در ادامه اذعان داشت: ساختار بانک در کشور باید تغییر کند زیرا ما ساختار را از جای دیگر آورده ایم و عقود اسلامی را به آن تحمیل کرده ایم و نتوانستیم مشکلات را حل کنیم.

وی با اشاره به اینکه در زمینه نرخ های سود بانکی، فروش اقساطی و عقد مشارکت با مشکلاتی روبرو هستیم گفت: در حالت حاضر به صورت منسجم در بازار سرمایه، نظام مالی دولت و بانک مرکزی سیستم فکری منسجمی نداریم.

این استاد حوزه گفت: دولت به خاطر کسری بودجه اجازه داد که شبکه های دولتی در بورس فعال شوند و این امر آسیب های جدی به بورس وارد کرد.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بحث افزایش حقوق مطرح است که اقدامی اشتباه است. زیرا افزایش حقوق غیر از ایجاد تورم هیچ فایده دیگری ندارد.

بجای افزایش حقوق باید میزان حقوق را تثبیت نمود و به جای آن باید کارتهایی را به افراد داد ‌و از لیست کالاهای ایرانی اجازه خرید به آن کارتها  داده شود. تنها در این صورت است که اصل پول به تولید کننده می رسد و در این صورت است که اقتصاد آرام آرام رشد می کند.

در ادامه دکتر رفیعی اتانی ضمن اظهار امیدواری نسبت به همکاری مرکز پژوهش های مجلس با موسسه دائره المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت علیهم السلام، گفت: در مرکز پژوهش های مجلس شصت گروه علمی مشغول به فعالیت بوده و به دنبال آن هستیم که تمامی گروه های  فعال در این مرکز را در دفتر قم مرکز پژوهش ها فعال کنیم.

در انتهای این دیدار، دو طرف آمادگی خود را جهت تداوم و گسترش همکاری ها اعلام داشتند.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=17135

مطالب مرتبط

05اردیبهشت
رانتی که از جیب ۸۰میلیون ایرانی پرداخت می‌شود
رونمایی از لایه پنهان فهرست ابربدهکاران بانکی؛

رانتی که از جیب ۸۰میلیون ایرانی پرداخت می‌شود

19اسفند
مسائل بانکداری با چند ساعت سخنرانی حل نخواهد شد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.