• امروز : دوشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 February - 2025
کل اخبار 6381

صدای حوزه امروز

نقد شیوه برگزاری کرسی علمی ترویجی استاد اسلامیان با استاد علیدوست از سوی برخی از اساتید و فضلای حوزوی وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت! ترویج پرشتاب همزیستی با حیوانات خانگی حتی برای اقشار مذهبی مبانی حکمرانی در آموزه های علوی از منظر آیت‌الله مکارم شیرازی کم و کیف ارتباط حوزه و جامعه در صد سال اخیر؛ اگر از حکومتی شدن می ترسیدیم اصلا چرا انقلاب کردیم؟! نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه

7
آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی در دیدار با دست‌اندرکاران همایش «حضرت حمزه(ع)»؛

یاران ایرانی ائمه (علیهم السلام) را معرفی کنید!

  • کد خبر : 32520
  • 11 آذر 1400 - 16:20
یاران ایرانی ائمه (علیهم السلام) را معرفی کنید!
آیت الله نوری همدانی: یاران و اصحاب پیامبر(ص) و ائمه(ع) را معرفی و شخصیت آنان را تبیین کنند، به ویژه یاران ایرانی ائمه(ع) که نقش فراوانی در یاری اسلام و اهل‌بیت(ع) داشتند.

به گزارش صدای حوزه، آیت‌الله العظمی حسین نوری‌همدانی از مراجع معظم تقلید شیعه صبح امروز ۱۱ آذرماه، در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی«حضرت حمزه(ع)» با قدردانی از این اقدام ارزنده جامعه المصطفی، به بیان اهمیت معرفی یاران ائمه ع به ویژه یاران ایرانی آن ذوات مقدسه و همچنین اهمیت سیر در تاریخ پرداخت و تصریح کرد: تاریخ در فهم دین بسیار مهم است و اگر کسی تاریخ نداند، در فهم دین دچار مشکل خواهد شد.

ایشان، با اشاره به برگزاری همایش «حضرت حمزه(ع)» تصریح کرد: این همایش بسیار مهم و لازم است، نقش عموی گرانقدر رسول خدا(ص) از سه منبع قرآن، روایات و تاریخ مورد بررسی قرار گیرد.

یاران ایرانی پیامبر(ص) و ائمه(ع) را معرفی کنید

آیت‌الله نوری‌همدانی افزود: بنده، پس از اطلاع از برگزاری این همایش، مشغول نوشتن کتابی شدم و در این کتاب، با استفاده از آیات و روایات و تاریخ، نقش بی‌بدیل حضرت حمزه(ع) را به رشته تحریر درآوردم که ان‌شاء‌الله به زودی منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به آیه ۲۳ سوره مبارکه احزاب اظهار کرد: خداوند سبحان می‌فرمایند؛ «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا»، طبق روایاتی که از اهل‌بیت(ع) رسیده، این آیه شریفه درباره حمزه(ع) و جعفر(ع) نازل شده است.

ایشان از دست اندرکاران همایش «حضرت حمزه(ع)» خواست با اتخاذ تدابیر لازم، یاران و اصحاب پیامبر(ص) و ائمه(ع) را معرفی و شخصیت آنان را تبیین کنند، به ویژه یاران ایرانی ائمه(ع) که نقش فراوانی در یاری اسلام و اهل‌بیت(ع) داشتند.

لازم به ذکر است، در این دیدار حجج اسلام والمسلمین مجید عبادی، معاون پژوهش جامعهالمصطفی، ناصر رفیعی، رئیس مجتمع آموزش عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی و رئیس همایش، سیدمجتبی اوصیا، معاون پژوهش مجتمع و دبیر اجرایی همایش و الله‌اکبری، مدیرکل روابط عمومی جامعهالمصطفی حضور داشتند.

همچنین، همایش علمی و بین‌المللی«حضرت حمزه(ع)»، با مدیریت و میزبانی مجتمع آموزش عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی و همکاری چندین مرکز علمی، در۱۶ بهمن ۱۴۰۰، مصادف با ولادت امام باقر(ع) برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=32520
  • منبع : ایکنا

مطالب مرتبط

22اردیبهشت
دولت تلاش خود را در ایجاد رفاه، اشتغال و بهبود معیشت مردم به کار بگیرد
01اردیبهشت
همه مسلمانان باید اهانت به قرآن، هتک قدس و کشتار مردم افغانستان را محکوم کنند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.