• امروز : چهارشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 6492

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

14
گاف عجیب رئیس ستاد انتخابات کشور؛

مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد بین ۳۷ تا ۴۷ درصد است!

  • کد خبر : 15769
  • 26 خرداد 1400 - 13:08
مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد  بین ۳۷ تا ۴۷ درصد است!
اظهار نظر غیرمسئولانه رئیس ستاد انتخابات درحالی که رسانه‌های بیگانه و گروه‌های برانداز همه تلاش خود را برای حضور کم‌رونق مردم در انتخابات و پایین آوردن میزان مشارکت با شعار "من رأی نمی‌دهم" به‌کار گرفته‌اند، تعجب بسیاری را برانگیخته است.

به گزارش صدای حوزه، جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور روز گذشته در جریان نشست خبری خود، میزان مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد را در نظرسنجی‌ها بین ۳۷ تا ۴۷ درصد اعلام کرده است.

این اظهار نظر غیرمسئولانه از سوی رئیس ستاد انتخابات درحالی که رسانه‌های بیگانه و گروه‌های برانداز همه تلاش خود را برای حضور کم‌رونق مردم در انتخابات و پایین آوردن میزان مشارکت با شعار “من رأی نمی‌دهم” به‌کار گرفته‌اند، تعجب بسیاری را برانگیخته است.

جمال عرف در حالی این میزان مشارکت را پیش‌بینی کرده است که برخی از نهادهای معتبر نظرسنجی، میزان مشارکت را همین الآن بیشتر از این عدد نیز اعلام کرده‌اند ولی رئیس ستاد انتخابات ترجیح داده است به‌دلایل نامشخصی، کف و سقفی برای مشارکت اعلام کند که معلوم نیست: چه‌سودی به حال انتخابات دارد؟ و اساساً‌ او چه وظیفه‌ای در این باره دارد؟

براساس برخی نظرسنجی‌های معتبر، میزان مشارکت مردم در انتخابات اگرچه در ماه‌های گذشته به‌دلایل مختلفی ازجمله عملکرد ضعیف دولت فعلی و مشکلات اقتصادی پایین و در حدود ۴۰ درصد بود، ولی رفته رفته با نزدیک شدن به روز رأی‌گیری و به‌خصوص با افزایش تحرکات تبلیغاتی نامزدها، این میزان بیشتر شده و حتی در برخی نظرسنجی‌ها به ۵۰ درصد و بیش از آن هم در زمان حاضر رسیده است.

این‌که نظرسنجی‌ها چه‌میزان از مشارکت را نشان می‌دهند، اساساً بحث این متن نیست و به هرحال هر فردی می‌تواند نظرسنجی‌ها را دنبال کند و هر متخصصی هم آن را تحلیل کند اما باید این سؤال مهم را از نماینده ارشد وزارت کشور که وظیفه اجرایی انتخابات را به‌عهده دارد و باید از هرگونه سوگیری و اظهار نظر غیرمرتبط بری باشد، پرسید: بر اساس کدام شرح وظایف به این مسئله پرداخته است؟

این اظهارات غلط آن‌هم در شرایطی که همین الآن هم بعضی نظرسنجی‌ها مشارکتی بیشتر از سقف اعلام‌شده توسط آقای عرف را نشان می‌دهد، می‌تواند این مخاطره را به‌دنبال داشته باشد که اگر در روزهای آینده‌ مشارکت به اعدادی متفاوت و بالاتر از آنچه عرف گفت برسد، این ذهنیت غلط پیش بیاید که در آمار دست‌کاری شده است.

ضمن اینکه اساساً اعلام آماری مثل  مشارکت ۳۷درصدی و نظیر آن، آن هم توسط فردی در جایگاه مسئولیتی آقای عرف، می‌تواند مایه دلسردی مردم از حضور در انتخابات شود، چه آنکه، مشارکت در انتخابات یک مسئله اجتماعی است و در روابط اجتماعی تصمیمات افراد روی دیگران هم تأثیر می‌گذارد.

بنابراین، صحبت آقای عرف هم می‌تواند مایه دلسردی شود و هم فتنه‌هایی را در آینده انتخابات به ارمغان بیاورد، ضمن آنکه اساساً ورود یک مسئول ارشد اجرای انتخابات در امری است که اساساً هیچ ارتباطی به حیطه وظایف او ندارد. رئیس ستاد انتخابات کشور باید انتخاباتی سالم برگزار و پس از برگزاری نیز آمار دقیق راجع به آن ارائه  کند؛ والّا اگر او تصمیم گرفت به‌جای اجرای این مسئولیت سنگین، در جایگاه یک پیشگو یا متخصص نظرسنجی‌ها ظاهر شود، نه سودی به حال خود او دارد و نه مردم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=15769
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

07فروردین
بیش از ۶۸ مردم، داشتن فرزند را باعث خوشبختی زوجین می دانند
نتایج جدیدترین نظرسنجی درباره علاقه به فرزندآوری؛

بیش از ۶۸ مردم، داشتن فرزند را باعث خوشبختی زوجین می دانند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.