• امروز : پنج شنبه - ۲۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 6451

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

9

امنیّت کشور به دست ناجا حفظ می شود

  • کد خبر : 12466
  • 20 اردیبهشت 1400 - 20:42
امنیّت کشور به دست ناجا حفظ می شود

حوزه/ حضرت آیت الله علوی گرگانی گفتند: مسئولان مربوطه باید از عزیزان ناجا تقدیر کنند و این نیرو نباید با سایر دستگاه ها سنجیده شود و کارکنان آن باید همواره دلگرم باشند چون امنیت کشور به دست آنها حفظ می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه حضرت آیت الله علوی گرگانی امروز  در دیدار فرمانده ناجا  که در قم برگزار شد، اظهار داشتند: ارزش هر انسانی در عملکرد آن است و باید دید تا چه اندازه است هر چه سنگین تر باشد مزد و اجر آن بیشتر می شود.

ایشان گفتند: پروردگار در قرآن به این نکته اشاره می کند؛ پیامبر این امت تو تأمینیه می خواهد اگر نباشد، مردم آرامش و زندگی مرفه ندارند.

حضرت آیت الله علوی گرگانی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) افزودند: خداوند به پیامبر (ص) فرمود:” تأمینیه گذاشتم تا مردم در آرامش زندگی کنند وجود خود شما (پیامبر(ص) امان نامه است و بعد از پیامبر (ص) تا مادامی که امت طلب استغفار کنند ما (پروردگار) عذاب نمی کنیم، بنابراین استغفار وسیله تأمینیه ما است.

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم بیان داشتند: تا خداوند ما را کمک نکند ما هیچ نیستیم، کسانی که اهل تقوا و حقیقت هستند و به دیگران کمک می کنند جایگاه بالایی دارند و این دو صفت در ناجا وجود دارد.

ایشان گفتند: نیروی انتظامی شبانه روز در حال خدمت رسانی است و امنیت مانند گهواره تأمینیه بوده و برای جامعه الزامی است.  

حضرت آیت الله علوی گرگانی تصریح کردند: مسئولان مربوطه باید از عزیزان ناجا  تقدیر کنند و این نیرو نباید با سایر دستگاه ها سنجیده شود و کارکنان آن باید همواره دلگرم باشند چون امنیت کشور به دست آنها حفظ می شود.

معظم له اضافه کردند: خوشحالی کارکنان ناجا خوشحالی خداوند است و خداوند رضایت خود را در رضایت مخلوق قرار داده است. خدا را شکر می کنیم که فرماندهی ناجا به دست شما (سردار اشتری) داده شده است. ان شاء الله در خدمت به نظام و امام زمان (عج) موفق باشید.
 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=12466

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.