• امروز : جمعه - ۹ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 31 October - 2025
کل اخبار 6596

صدای حوزه امروز

تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر!

11
مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه مطرح کرد:

هدف ما ارائه محتوای دینی و حرف حق در قالب و فرم مورد توجه و تفاهم نسل امروز است

  • کد خبر : 25595
  • 28 شهریور 1400 - 12:49
هدف ما ارائه محتوای دینی و حرف حق در قالب و فرم مورد توجه و تفاهم نسل امروز است
حجت الاسلام والمسلمین برته گفت: رسانه حوزه می خواهد محتوای دینی و حرف حق را در قالب و فرم مورد توجه نسل امروز ارائه دهد.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا برته در نشستی با مدیر حوزه علمیه استان کردستان  که در حاشیه بازدید وی از رسانه حوزه برگزار شد، گفت: در رسانه حوزه به دنبال حقیقت سالاری در عین توجه به نوآوری‌ها، سلیقه مخاطب و استفاده از بسترها و تکنیک‌های روزآمد عرصه رسانه بوده‌ایم.

وی افزود: رسانه حوزه می خواهد محتوای دینی و حرف حق را در قالب و فرم مورد توجه و تفاهم نسل امروز ارائه دهد. در واقع می‌کوشد تا زبان بلیغ، گویا و دلنشین حوزه مقدسه حضرت ولیعصر ارواحنا فداه برای مخاطب باشد.

آسیب های برخی کنشگران

مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی کنشگران فضای مجازی، برای جلب توجه و افکار عمومی به شاذ بودن، پراکنده گویی و محتوای زرد روی می آورند و بعضاً در این مسیر حتی به افرادی با سلیقه اپوزیسیون مکتب اهل بیت علیهم‌السلام، حوزه و یا نظام اسلامی تبدیل می شوند.

وی توجه به جامعه مخاطب و مطالبات ایشان در عین پرداختن به فعالیت ها و عملکرد مسئولین و نهادهای حوزه‌ای را الزامی حرفه ای دانست و گفت: رسانه حوزه های علمیه بر این اساس و با این خط مشی حرکت می کند؛ فعالیت این رسانه بر پایه خروجی معنادار، محصول محور و تاثیرگذار در فضای مجازی بنا شده است.

حجت الاسلام والمسلمین برته تصریح کرد: در عرصه استانی نیاز به کارهای جدی تری است؛ باید در استان ها کنشگری رسانه ای در میان طلاب تقویت گردد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=25595
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

12تیر
برای طراحی صحنه فیلم، از دوستان طلبه کمک گرفتم
خاطره همایون اسعدیان از مراحل ساخت فیلم طلا و مس؛

برای طراحی صحنه فیلم، از دوستان طلبه کمک گرفتم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.