مراسم اختتامیه المپیک توکیو در حالی هفدهم مرداد ماه برگزار شد که تیم اعزامی کشورمان با کسب سه مدال طلا، دو نقره و دو برنز در جایگاه بیست و هفتم جهان ایستاد.
جمهوری اسلامی ایران بالاتر از کشورهای مسلمان و عرب
با وجود عملیات رسانه ای شبکه های معاند فارسی زبان غربی و عربی و تلاش همه جانبه برای کم ارزش جلوه دادن کار قهرمانان کشورمان؛ تیم المپیک جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای مسلمان بهترین عملکرد را از خود بر جای گذاشت؛ به طوری که در میان کشورهای مسلمان، پس از ایران، ازبکستان در رتبه ۳۱، ترکیه در رتبه ۳۴، قطر در جایگاه ۴۰ و مصر و اندونزی نیز در رتبههای ۵۴ و ۵۵ جهان ایستادند.
عربستان سعودی نیز مانند بحرین با وجود هزینه های بسیار جهت مدال آوری در المپیک، همچون سابق در کسب مدال طلا ناکام ماند و تنها با یک مدال نقره به رتبه ای بهتر از ۷۷ جهان دست نیافت.
شایان ذکر است که تیم رژیم صهیونیستی نیز در این مسابقات در رده ۳۹ قرار گرفت.
همچنین گفتنی است که تیم جمهوری اسلامی ایران در این المپیک نسبت به بسیاری از کشور های اروپایی و آمریکای لاتین، ازجمله کشورهای بلژیک، یونان، اوکراین، رومانی، پرتغال، آرژانتین و مکزیک در جایگاه بهتری قرار گرفت.
انتظار این است که مسئولین ورزش کشور با برنامهریزی و رسیدگی به استعدادهای فراوان موجود در کشور، در رقابت های آینده جهانی و المپیک عملکرد بهتری را رقم بزنند و رتبهای متناسب با ظرفیت بالای جوانان ورزشکار کشورمان را در ورزش قهرمانی به دست آورند.
سایه تحریم بر عملکرد ورزش و المپیک
اما باید توجه داشت که کسب این تعداد مدال و قرار گرفتن در جایگاه بیست و هفتم المپیک توکیو در حالی رقم خورد که سایه تحریمهای سنگین دشمنان جمهوری اسلامی ایران، بر ورزش نیز سایه افکنده بود تا آنجا که پیش از مسابقات المپیک، حتی ساچمه و تپانچه جواد فروغی نیز نوازش تازیانه تحریم را تجربه کرده بود و بار دیگر ثابت کرد که بر خلاف ادعای مسئولان بین المللی ورزشی و کمیته المپیک، ورزش و سیاست از یکدیگر جدا نیستند.
مطالب مرتبط:
جواد فروغی، طلایی المپیک؛ این مدالم را به امام زمان(عج) و رهبرم تقدیم میکنم
هاشمی: امیدوارم تحریمها از تجهیزات ورزشی برداشته شود/رقابت ما عادلانه نیست