• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
کل اخبار 6327اخبار امروز 3

صدای حوزه امروز

شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب! فرهنگ کلان گفتارها: نهادهای گفتار جمعی ساز! تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم طلبه های بااستعداد نباید در قرض و بدهی بمانند / شیخ طوسی ۱۲ برابر سایر طلاب شهریه می گرفت! +خاطرات پیاده‌روی اربعین با شهید سیدمصطفی خمینی وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟! اندر لزوم تبیین حداکثری اقدامات شورای نگهبان گاهی هم نزد من می‌آمد و مقداری شکایت می‌کرد… آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه! تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی! امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت

13
مدیران رسانه های اصلاح طلب خطاب به رئیسی:

اعتماد مردم به رئیس‌ جمهور نسبت به قبل افزایش یافته و جامعه امیدوارتر شده است

  • کد خبر : 30732
  • 21 آبان 1400 - 23:32
اعتماد مردم به رئیس‌ جمهور نسبت به قبل افزایش یافته و جامعه امیدوارتر شده است
دیدار رئیسی با مدیران رسانه‌ای اصلاح‌طلب که ممکن است به لحاظ فکری فرسنگ‌ها با ایده‌ سیاسی حاکم بر دولت سیزدهم فاصله داشته باشند، اقدام مثبت و رو به جلویی است که در کمتر دولتی شاهد برگزاری آن بوده‌ایم.

به گزارش صدای حوزه، احیای سرمایه اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی به نهاد دولت یکی از بزرگ‌ترین کارویژه‌های اصلی رئیس جمهور در چهارساله آینده است؛ کارویژه‌ مهمی که شرط لازم و ابتدایی برای موفقیت ایده‌های حکمرانی دولت در ابعاد مختلف نیز می‌تواند بر همین مبنا باشد.

در شرایطی که به‌واسطه انباشته شدن حجم زیادی از ناکارآمدی‌ها و مشکلات به‌ویژه در دوسال پایانی ریاست‌جمهوری روحانی، اعتماد عمومی جامعه به کارآمدی نهاد دولت به‌شدت کاهش پیدا کرده است، رسانه‌های جمعی مانند روزنامه‌ها و سایت‌های خبری می‌توانند به‌عنوان یکی از ساختارهای تاثیرگذار بر افکار عمومی نقش تعیین‌کننده‌ای در ایجاد امید و احیای سرمایه اجتماعی دولت ایفا کنند.

علاوه‌بر این رسانه‌ها به‌عنوان ناظران اجتماعی در بزنگاه‌های حساس و مهم می‌توانند با نقد منصفانه و دقیق خود جلوی بسیاری از خطاها و اشتباهات دولت و سایر نهادهای حاکمیتی را بگیرند، به‌خاطر همین کارویژه‌های مهم رسانه است که سیدابراهیم رئیسی در ماه‌های ابتدایی آغاز به کار رسمی دولت سیزدهم چهارشنبه هفته قبل سراغ مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب رفته و با آنها جلسه گذاشته است.

در این جلسه سه‌ساعته آن‌گونه که در اخبار منتشرشده، محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، الیاس حضرتی صاحب‌امتیاز روزنامه اعتماد، مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق، علیرضا بختیاری مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد، مصطفی کواکبیان مدیرمسئول روزنامه مردم‌سالاری، محمدعلی وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار، منصور مظفری مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد، حسین عبداللهی مدیرمسئول روزنامه آرمان ملی، محمدرضا سعدی، مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت، علی متقیان مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، مصطفی فقیهی مدیرمسئول پایگاه خبری- تحلیلی انتخاب، شهاب‌الدین طباطبایی و احسان مازندرانی از فعالان رسانه‌ای اصلاح‌طلب حضور داشته‌اند.

این جلسه در دفترکار رئیس‌ جمهور برگزار شده که در ابتدای آن تمامی حاضران به بیان نقدها و دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل کنونی کشور پرداختند، «امید اجتماعی»، «اعتماد عمومی»، «انتصابات دولت»، «تعامل با جهان و برجام»،«سفرهای استانی» و «مبارزه با فساد» ازجمله مهم‌ترین سرفصل‌هایی بود که در این جلسه مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب به نقد آن پرداختند.

از نظر حاضران در جلسه طی چند ماه گذشته که دولت فعالیت خود را آغاز کرده است اعتماد مردم به رئیس‌ جمهور نسبت به قبل از انتخابات افزایش یافته و امیدواری آنها برای اصلاح امور در آینده بیشتر شده است و براساس این اعتماد و امیدواری، جامعه انتظار ایجاد تحول از دولت سیزدهم در ابعاد مختلف مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و… دارد.

در پایان جلسه نیز رئیسی حدود ۴۰ دقیقه به بخشی از موارد مطروحه توسط حاضران پاسخ داد که مساله‌ تعامل با جهان و آغاز مذاکرات برجامی از هشتم آذرماه مهم‌ترین بخش از سخنان وی در این دیدار بود. رئیس‌جمهور همچنین به موضوع «اصلاحات اقتصادی» در دولت سیزدهم اشاره کرد و به الزام خود برای اجرایی شدن طرح‌هایی تاکید کرد که به لحاظ کارشناسی موردپذیرش متخصصان امر هستند.

دیدار رئیسی با مدیران رسانه‌ای اصلاح‌طلب که ممکن است به لحاظ فکری فرسنگ‌ها با ایده‌ سیاسی حاکم بر دولت سیزدهم فاصله داشته باشند، اقدام مثبت و رو به جلویی است که در کمتر دولتی شاهد برگزاری آن بوده‌ایم، در همین راستا بعضی از افراد دعوت‌شده، صراحتا به این نکته اذعان داشتند که در دوران ریاست‌ جمهوری روحانی حتی یک‌بار هم از آنها برای گفت‌وگو با رئیس‌جمهور دعوت نشده است.

علاوه‌بر این بررسی جلسه سه‌ساعته چهارشنبه‌ شب و محتوای انتقادی آن مانند نقد حاضران به کارنامه برخی وزرا و مردان اقتصادی دولت سیزدهم، نشان می‌دهد این دیدار به‌هیچ‌وجه تشریفاتی نبوده و مورد تمجید برخی از حاضران در جلسه نیز قرار گرفته است، به نحوی که سیدمحمود دعایی، مدیرمسئول روزنامه اطلاعات در انتهای جلسه گفت: «من ابتدا بنا داشتم به جلسه نیایم اما الآن که آمده‌ام با توجه به صحبت‌های شما و حرف‌هایی که اینجا زده شد. خیلی خوشحالم که به جلسه آمدم و شما را دیدم.»

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=30732
  • منبع : فرهیختگان

مطالب مرتبط

01خرداد
عدالت خواهی و حس شیرین اپوزیسیون بودن!
حال خوش مدعیان عدالت در فضای مجازی؛

عدالت خواهی و حس شیرین اپوزیسیون بودن!

05دی
موضوع دیدار حسن روحانی با مقام معظم رهبری چه بود؟
پاسخ یک کارشناس مسائل سیاسی به سوال خبرنگار صدای حوزه؛

موضوع دیدار حسن روحانی با مقام معظم رهبری چه بود؟

24آبان
اگر رئیسی نیامده بود!
تصور اینکه شخصی مثل حسن روحانی در این 100 روز رئیس جمهور می‌شد؛

اگر رئیسی نیامده بود!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.