روزنامه فرهیختگان در یک تیتر و عکس انتقادی شیک نوشته: سرنوشت تاریکی، آیا در ۱۰۰ روز پایانی دولت، مساله قطعی گسترده برق حل شدنی است؟ بنظر میرسد اوج تیترهای این روزنامه جایی باشد که گفته: اگر چرخ سانتریفیوژها می چرخید. با این توضیح که در برخی کشورهای توسعه یافته، ۷۰درصد برق کشور، از بخش هسته ای تامین می شود اما این رقم در ایران،تنها “یکدرصد” است.
وطن امروز از دومین روز تظاهرات ضد اسرائیلی در لندن گزارش داده و از تدبیر خاموش، صف دوباره مرغ و سقط برنامه های فرزندآوری در کشور تیتر زده است. لازم به ذکر است که ایران از نظر نرخ باروری، در رتبه ۱۴۶جهان قرار دارد.
بانیان وضع موجود، ضد مشارکت عمل می کنند. این تیتری است که روزنامه جوان کار کرده است و ابطال پذیری برجام، عبارتی است که بر روی عکس صفحه نخست رسالت دیده می شود.
آرمان ملی به نقد احمدینژاد و سوال هایی که پاسخ نداده، پرداخته است و همچنین تصویب FATF را برای خالی شدن دست مخالفان برجام، ضروری خوانده است.
آفتاب یزد، قطعی برق و آسیب هایش برای بیماران کرونایی و امتحانات دانش آموزانرا مطرح کرده و در کنارش به مذاکرات وین و ضرورت ادامه اش پرداخته است که این ملازمه و یکجانشینی در صفحه نخست، تداعی کننده یک مهندسی و تعمد در تحمیل یک هزینه برای کسب یک امتیاز از خستگی ذهنی ملت است.
اعتماد، به پرسش و پاسخ از حقوقدان جوان شورای نگهبان پیرامون احراز صلاحیت ها پرداخته و مساله جنسیت و کاندیداتوری زنان را برجسته کرده است.
روزنامه شرق نیز سه محور، ۱.فشار بر شورای نگهبان با احتمال ردصلاحیت برخی از کاندیداها، ۲.رویای دوم خردادی اصلاحطلبان که در کمال ناباوری، ریاست جمهوری را فتح کردند و ۳. انشقاق در جبهه اصولگرایی و چرخش به سمت لاریجانی را به عنوان محورهای عملیات روانی امروز خود کار کرده است.
ارگان رسمی دولت نیز درباره شایعه سازی علیه صلاحیت نامزدها را تیتر نخست خود قرار داده و در عکس صفحه اول و تیترهای حاشیه ای، رپرتاژ خدمات دولت در این روزهای پایانی و تداوم مذاکرات وین را در دستور کار قرار داده است که این پوشش ندادن نابسامانی هایی چون بورس قرمز، قطعی برق و گرانی اقلام، تکنیک گزینش گویی اتاق فکر رسانه ای دولت می تواند تلقی شود.
از کاهش تاب آوری اجتماعی تا بحران آفرینی