• امروز : دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 7 September - 2026
کل اخبار 6856

صدای حوزه امروز

تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری کلیپ تازه منتشر شده از چهلم یکی از کشته شدگان حوادث دی ماه در اصفهان پشتیبانی علمی؛ پشتوانه ارتقای کیفیت پاسخگویی به سؤالات دینی هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام

20
طی یادداشتی بررسی شد:

سربازطلبه هایی که از قافله افزایش حقوق جاماندند

  • کد خبر : 10676
  • 08 اردیبهشت 1400 - 16:39
سربازطلبه هایی که از قافله افزایش حقوق جاماندند
پیگیری‌های خبرنگار صدای حوزه نشان می‌دهد که با وجود افزایش حقوق سربازان در فروردین‌ماه، هنوز هیچ خبری از افزایش حقوق سربازان طلبه نیست.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، اواخر سال گذشته بود که زمزمه‌های افزایش قابل توجه حقوق سربازان در رسانه‌ها مطرح شد و پس از چندین اظهارنظر مختلف از سوی مسئولان ستادکل نیروهای مسلح، نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی در خصوص ضرورت افزایش حقوق سربازان و عدم وجود بودجه لازم برای این کار، نهایتاً اما این افزایش، در فروردین ماه اعمال شد.

مطابق اعلام ستاد کل نیروهای مسلح های حقوقی یک سرباز عادی از میانگین ۴۴۰ هزار تومان در سال ۹۹ به یک میلیون و نیم در سال ۱۴۰۰ رسیده؛ همچنین حداقل حقوق پرداختی به سربازان در مناطق عادی یک میلیون و ۵۰ هزار تومان بوده و سربازان نخبه و متاهل نیز از افزایش حقوق ۱۰۰ درصدی برخوردار و میزان پرداختی به این گروه از سربازان حداکثر به ۴ میلیون تومان می‌رسد.

افزایش حقوق سربازان اقدام قابل تقدیر از سوی مجلس و ستاد کل نیروهای مسلح است که می تواند در جهت حرفه ای شدن سربازی در کشور موثر باشد و نگاه ها نسبت به انجام خدمت وظیفه را تغییر دهد.

اما جالب است که بدانید این افزایش حقوق برای همه سربازان اعمال نشده و سربازان طلبه در این میان فراموش شده‌اند؛ پیگیری‌های خبرنگار صدای حوزه نشان می‌دهد که با وجود افزایش حقوق سربازان در فروردین‌ماه، هنوز هیچ خبری از افزایش حقوق سربازان طلبه نیست و این دسته از سربازان همان مبلغ دریافتی اسفندماه سال گذشته را در فروردین دریافت کرده‌اند.

جالبتر اینکه هنوز هیچ اظهارنظری از سوی مسئولان مربوطه حوزه در این خصوص صورت نگرفته و افزایش حقوق سربازان طلبه در هاله ای از ابهام قرار دارد؛ به نظر می‌رسد اداره مشمولین مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه باید هرچه زودتر در این زمینه پاسخ گوی طلاب سرباز بوده و اطلاعات لازم را به آنها ارائه دهد.

قطعاً مطالبه به حق افزایش حقوق سربازان طلبه در بهبود وضعیت معیشتی این دسته از طلاب که با انواع و اقسام مشکلات روبرو هستند، موثر خواهد بود؛ صدای حوزه تا حصول نتیجه، پیگیر پیوستن سربازان طلبه به قافله افزایش حقوق سربازان خواهد بود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=10676

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.