• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

3
یادداشتی درباره شخصیت و مقام بلند حضرت خدیجه(س):

تحریم غیرانسانی اسلام و مسلمان و فداکاری حضرت خدیجه(س)

  • کد خبر : 40551
  • 22 فروردین 1401 - 12:01
تحریم غیرانسانی اسلام و مسلمان و فداکاری حضرت خدیجه(س)
بسیاری از نوابغ تاریخ از رفتار همسرانشان رنج می‌بردند و از عدم اعتقادشان به نبوغشان رنج‌کشیده‌اند اما او همواره با سخنان شیوا و خردمندانه، به شوهرش پاسخ می‌داد و او را تشویق و تأیید می‌کرد

به گزارش صدای حوزه،حجت الاسلام محمد ادریسی کارشناس حوزوی به شخصیت بلند مقام حضرت خدیجه (س) پرداخته است و در روز رحلت این بانو چنین نگاشت:

ماه رمضان با آیین‌های بسیاری همراه است و همچنین در این ماه مبارک شاهد تولد و درگذشت چهره‌هایی از شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام هستیم و یکی از این شخصیت‌های بزرگ تاریخ خانم حضرت خدیجه (س) محبوبه و حبیبه حبیب رسول‌الله محمد مصطفی (ص) است که در این ماه رحلت یافت.

حضرت خدیجه زنی جهادگر و سرشار از احساسات

نقش و موقعیت او در برقراری دین واقعی و گسترش آن بسیار بزرگ و تاثیرگذاراست و نادیده گرفتی نیست.
سخن درباره یک زن جهادگر و همدم و سرشار از احساسات انسانی است که در هر زمینه‌ای بر بسیاری از زنان دیگر در زمانه خود مقدم است و چه کسی شایسته‌تر از خدیجه که در قلب محمد (ص) و در زندگی او باشد.

ایشان یکی از بزرگ‌ترین بازرگانان قریش بود و در زمانه محاصره و تحریم غیرانسانی اسلام هر آنچه را که داشت در اختیار اسلام قرارداد.
کسی در مکه نبود که محمد راستگو و امین را نشناسد و خدیجه نیز او را شناخته بود و به او اطمینان کامل داشت.

بسیاری از نوابغ تاریخ از رفتار همسرانشان رنج می‌بردند و از عدم اعتقادشان به نبوغشان در رنج هستند اما او همواره با سخنان شیوا و خردمندانه، به شوهرش پاسخ می‌داد، او را تشویق و تأیید می‌کرد.
او همواره با چشم نگران و مراقب و مهربانش حرکات و آرامش او را تماشا می‌کرد و با او همراه بود.

زنی پاک دامن در دوران جاهلیت

خدیجه (س) اولین همسر پیامبر اسلام (ص) بود که در دوران جاهلیت زنی پاک خوانده شده بود و محمد (ص) بعد از ازدواج با او در کمال خوشبختی زندگی کرد و همواره از وی راضی بود.
سال‌ها می‌گذرد و حوادثی به دنبال آن رخ می‌دهد و خدیجه عادت داشت که در زمان تنهایی محمد (ص) در غار و مشغول عبادت شدن او به‌ دور از غوغاهای روزگار غذا و آب به دست او برساند.
حضرت خدیجه (س) یکی از پیشگامان در اسلام است که می‌توان گفت بیشترین تأثیر را نیز در زندگی پیامبر اسلام داشت.

بانوی پاک‌دامن اسلام بدون اینکه در هیچ‌یک از جریان‌های تاریک و سیاه آن دوران که در اطراف او موج می‌زدند زندگی شرافتمندانه داشت و هدایت یافت.
حسن معاشرت و راست‌گویی، کمال، زیبایی، مقام و منزلت در زمانه جهل و خرافات، قوت شخصیت، استواری اندیشه و صحت عقیده و با همه این‌ها اخلاق و ثروت زیاد از ویژگی‌های این مادر بود.

بانوی بزرگوار اسلام و ام المومنین سه سال قبل از هجرت و قبل از معراج پیامبر صلی‌الله علیه و آله و سلم درگذشت اما عشق بین پیامبر صلی‌الله علیه و آله و محبوبش خدیجه قطع نشد.

(اَلسَّلامُ عَلَیک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیک یا زَوْجَهَ سَیدِ الْمُرْسَلِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیک یا اُمَّ فاطِمَهَ الزَّهْراءِ سَیدَهِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مال‌ها فِی نُصْرَهِ سَیدِ الاْنْبِیاءِ، وَنَصَرَتْهُ مَا اسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ)

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=40551
  • نویسنده : حجت االاسلام محمد ادریسی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.