• امروز : پنج شنبه - ۹ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 30 November - 2023
کل اخبار 6196اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مسجد گره‌گشای روستای زندآباد دو هزار طلبه روانشناس یا تعداد معدودی متخصص حوزوی؟! رسالت سنگین دوهزار طلبه روانشناس حوزوی برای کمک به نوجوانان در مواجهه با مشکلاتی مثل افسردگی مراسم تکریم و معارفه در مدرسه علمیه حضرت آیت الله بهجت (ره) قم با حضور آیت الله مدرسی یزدی از این حسن انتخاب توسط مدیریت حوزه های علمیه برای معاونت تهذیب، به خودتان ببالید! یکی از روش های ارتقا در مناصب مدیریتی حوزه! تبعات کلاف سر در گم عناوین حوزوی به انتخابات خبرگان رسید؛ وقتی حوزه علمیه برای تأیید اجتهاد هم برنامه ای ندارد! اعضای ستادهای راهبری حوزه، کار راه اندازهایی که کارمند نیستند! درخشش حوزه علمیه قم در حمایت از عملیات طوفان الاقصی و مردم مظلوم فلسطین حوزه علمیه؛ از درس‌های ۳۰۰ نفره تا کرسی‌های ۳ نفره: اضمحلال یا ارتقا؟! درس آقایان نشست دوره ای اساتید خلوت است، نه دروس اطراف حرم! نگرانی‌های استاد علوی بروجردی! از هوش مصنوعی تا سنت های تحقیقی حوزه تبلیغ به سبک مکتب اسلامی، تزکیه در وسط میدان!

7
مرکز افکار سنجی ایسپا منتشر کرد؛

آمار قابل تأمل فرزندآوری/آیا فکر می‌کنید داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین می‌شود؟

  • کد خبر : 37379
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
آمار قابل تأمل فرزندآوری/آیا فکر می‌کنید داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین می‌شود؟
۶۸.۴ درصد داشتن فرزند را موجب خوشبختی زوجین دانسته‌اند، در مقابل ۲۸ درصد وجود فرزند را باعث خوشبختی زوجین نمی‌دانند. ۳.۵ درصد نیز نسبت به این سوال اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

به گزارش صدای حوزه، ۶۸.۴ درصد داشتن فرزند را موجب خوشبختی زوجین دانسته‌اند، در مقابل ۲۸ درصد وجود فرزند را باعث خوشبختی زوجین نمی‌دانند. ۳.۵ درصد نیز نسبت به این سوال اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

مردان (۷۲.۶ درصد) بیشتر از زنان (۶۴.۳ درصد) بر این باورند که داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین می‌شود. افراد ۵۰ ساله و بیشتر (۷۲.۸ درصد) بیشتر از دیگر گروه‌های سنی معتقدند که فرزند داشتن خوشبختی زوجین را به همراه خواهد داشت.

در میان افرادی که تحصیلات کمتر از دیپلم دارند (۷۴.۸ درصد) نسبت به افراد دارای دیپلم (۶۹ درصد) و افراد با تحصیلات دانشگاهی (۶۳.۱ درصد)، این تفکر که فرزند داشتن باعث خوشبختی زوجین می‌شود، قوت بیشتری دارد. این عدد در بین افراد ساکن در شهرها (۶۵.۵ درصد) و در بین روستائیان (۷۶.۷ درصد) است.

 به نظر شما چند فرزند برای یک خانواده مناسب است؟

۱۲ درصد نداشتن فرزند را مطلوب می‌دانند. ۲۰.۷ درصد یک فرزند، ۳۲.۷ درصد دو فرزند، ۱۶ درصد سه فرزند، ۱۱.۶ درصد چهار فرزند و ۵.۶ درصد پنج فرزند و بیشتر را برای یک خانواده مطلوب دانستند. ۱.۴ درصد به این سوال پاسخی ارائه ندادند.

میانگین تعداد فرزندان مناسب برای یک خانواده از نظر پاسخگویان ۲.۲۲ فرزند است

میانگین تعداد فرزندان مطلوب از نظر مردان (۲.۳۲ فرزند) و برای زنان (۲.۱۲ فرزند) است. میانگین فرزند در میان افراد ۵۰ ساله و بیشتر (۲.۵۶ فرزند) بالاتر از دیگر گروه‌های سنی است. پاسخگویان متاهل (۲.۳۳ فرزند) تعداد فرزندان بیشتری را نسبت به مجردها (۱.۹۶) مطلوب می‌دانند.

ایسپا در دی ماه ۱۴۰۰ با شیوه مصاحبه تلفنی و جامعه آماری شهروندان ۱۸ سال به بالای کل کشور و تعداد نمونه ۱۵۸۴ نفر نظرسنجی را اجرا کرده است.

 

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37379
  • منبع : ایسپا

مطالب مرتبط

۰۷فروردین
کاهش جمعیت و حوزه علمیه
۰۴خرداد
هیأت های خانگی و مسجدی، راهبردی اصلی برای تحقق تمدن اسلامی است
نشست بررسی نسبت هیأت و مسجد و طراحی سیاستگذاری مطلوب؛

هیأت های خانگی و مسجدی، راهبردی اصلی برای تحقق تمدن اسلامی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.