• امروز : دوشنبه - ۲۶ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 17 November - 2025
کل اخبار 6615

صدای حوزه امروز

فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد!

17
یادداشت:

مجمع نمایندگان طلاب در آستانه یک آزمون دیگر

  • کد خبر : 16739
  • 07 تیر 1400 - 18:03
مجمع نمایندگان طلاب در آستانه یک آزمون دیگر
نگاهی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای مختلف با نمایندگان طلاب نشان می‌دهد که عنصر تحول و تبیین گسترده ازجمله رسالت‌های اساسی اعضای مجمع است و البته قضاوت درباره این‌که مجمع در طول ۳۲ سال چه میزان خود را با معیارهای رهبر فرزانه انقلاب تطبیق داده و رو به‌سوی تحول رفته است در این فرصت نمی‌گنجد.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، محمدرضا مسعودی در کانال حوزوی مناهج نوشت:

تیرماه ۱۳۶۸ یادآور یک اتفاق بزرگ است. در آن روزها و به دنبال صدور منشور روحانیت از سوی امام امت، اولین دوره مجمع نمایندگان طلاب به‌طور رسمی آغاز به کارکرد.
نهادی متکی به آراء طلاب که باهدف پیگیری و حل‌وفصل دغدغه‌های صنفی حوزه و روحانیت شکل‌گرفته است.
حالا از آن روزها ۳۲ سال می‌گذرد و اکنون فصل انتخابی دیگر فرارسیده است.
بنا به گزارش سایت رسمی مجمع، قرار است انتخابات هیئت‌رئیسه سال چهارم از دوره هشتم در روز چهارشنبه نهم تیرماه برگزار شود.

نگاهی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای مختلف با نمایندگان طلاب نشان می‌دهد که عنصر تحول و تبیین گسترده ازجمله رسالت‌های اساسی اعضای مجمع است و البته قضاوت درباره این‌که مجمع در طول ۳۲ سال چه میزان خود را با معیارهای رهبر فرزانه انقلاب تطبیق داده و رو به‌سوی تحول رفته است در این فرصت نمی‌گنجد.

آنچه مهم است این‌که مجمع نمایندگان در دوره هشتم و به‌ویژه یک سال اخیر رو به بهبود نسبی حرکت کرده است و تا حدی توانسته جایگاه خودش را رشد بدهد. البته این به معنای عملکرد مطلوب و قابل دفاع تمام‌عیار نیست اما نمره مردودی نیز ندارد.

بر این اساس چند سؤال به ذهن می‌رسد:
۱️⃣ آیا نمایندگان در آخرین سال از دوره هشتم مانند سال گذشته به جوان‌ترها اعتماد می‌کنند و نمایندگان جوان را به کرسی هیئت‌رئیسه می‌رسانند؟

۲️⃣ ترکیب جدید هیئت‌رئیسه برای افزایش مشارکت طلاب در انتخابات دوره نهم که اواخر سال جاری برگزار می‌شود چه برنامه‌ای را پی‌ریزی خواهد کرد؟

۳️⃣ طرح عملیاتی رئیس و سایر اعضای هیئت‌رئیسه جدید برای تقویت درونی مجمع _ که از مطالبات رهبر انقلاب بوده است_ و گسترش تفکر انقلابی چیست؟

۴️⃣ هیئت‌رئیسه منتخب برای استفاده از ظرفیت دولت سیزدهم در راستای حل مشکلات مردم توانمند خواهد بود؟

نمایندگان طلاب در روز چهارشنبه آزمون بزرگی را رقم خواهند زد. نتیجه این آزمون هنگامی مطلوب است که فرمان هدایت مجمع در آخرین سال از دوره هشتم را کسانی در دست بگیرند که باوری عمیق و قلبی، به جوانان داشته باشند و به آنها اعتماد کنند.

همچنین در مدت باقی‌مانده برای پیشبرد کار ویژه‌های مجمع وقت کافی بگذارند و به‌اصطلاح ابوالمشاغل نباشند و مهم‌تر از همه آن که نخواهند از این جایگاه به‌عنوان سکوی پرش سوءاستفاده کنند؛ بلکه طوری رفتار کنند تا عنصر اعتماد نمایندگان و بدنه طلاب را برای تقویت مجمع هزینه کنند و کاری کنند که مجمع به معنای واقعی کلمه پناهگاه طلاب و فضلا باشد.

*لازم به ذکر می‌باشد انعکاس محتواهای شبکه های اجتماعی لزوما به معنای تایید آنها نمی‌باشد و جهت اطلاع مخاطبان پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه، منتشر می‌شود.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16739
  • نویسنده : محمد رضا مسعودی
  • منبع : @Manahejj

مطالب مرتبط

11شهریور
آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟
بررسی حال و آینده روحانیت شیعه در گفت‌وگو با حجت الاسلام اولیایی؛

آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟

10شهریور
آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟
جایگاه روحانیت در حال و آینده جامعه ایران در گفت‌و‌گو با حجت الاسلام پیروزمند؛

آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.