• امروز : سه شنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 9 September - 2025
کل اخبار 6553

صدای حوزه امروز

دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات! شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم موسیقی عرفانی یا عرفان موسیقی؛ مسأله اینست! پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت

10
مقالات و یادداشت‌ها و دیدگاه‌های مبلغان حوزوی منتشر شد؛

ماهنامه ای برای انعکاس دیدگاه های طلاب/ ماموریت نه چندان فلسفی دارالمبلغین فلسفی

  • کد خبر : 31627
  • 27 آبان 1400 - 11:24
ماهنامه ای برای انعکاس دیدگاه های طلاب/ ماموریت نه چندان فلسفی دارالمبلغین فلسفی
ماهنامه دارالمبلغین فلسفی باهدف انتشار مقالات و یادداشت‌ها و دیدگاه‌های مبلغان حوزوی در فضای علمی و اجتماعی و فرهنگی و پژوهشی برای اولین بار در آبان ماه سال جاری منتشر شد.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام محمد ادریسی در گفتگویی با اعلام این رویداد بیان داشت: ماهنامه دارالمبلغین فلسفی باهدف انتشار مقالات و یادداشت‌ها و دیدگاه‌های مبلغان حوزوی در فضای علمی و اجتماعی و فرهنگی و پژوهشی برای اولین بار در آبان ماه سال جاری منتشر شد.

حجت‌الاسلام محمد ادریسی محقق و پژوهشگر در مورد وجه تسمیه این ماهنامه گفت: حوزه دارالمبلغین فلسفی توسط حضرت آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی یکی از بزرگان شیعه و از مراجع معظم تقلید شیعیان تأسیس‌شده است و ایشان درباره این مراکز چنین اظهار می‌دارد، هنگامی‌که مرحوم فلسفی که از مشاهیر منبری‌ها بودند و به نظر بنده یک نابغه در منبر محسوب می‌شوند، از دنیا رفتند، بنده دیدم ایشان فرزند روحانی ندارند و حیف است چنین شخصیت بی‌نظیری فراموش شود، لذا به فکر افتادم و خانه ایشان را خریداری و در همان مکان، ساختمان عظیمی به نام «دارالمبلغین فلسفی» ساختیم و بحمدالله مکانی برای تربیت مبلغان دینی شده است و طلاب با گذراندن دوره‌های تربیتی و تبلیغی، به‌عنوان مبلغ به مناطق مختلف اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: این ماهنامه به‌صورت مستقل تدوین‌شده است و رویکردی ترویجی و پژوهشی دارد و برای انتشارآثارمحتوای است که از مبلغان و نویسندگان و طلاب و روحانیون حوزوی بوده و در چندین بخش تنظیم‌شده است که با مدیرمسئولی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالحمید صفوی مدیریت محترم حوزه علمیه و سردبیری دکتر سید جواد میر خلیلی مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه‌شده است.

حجت‌الاسلام ادریسی مدیراجرایی و رسانه‌ی اظهار داشت: در این ماهنامه مطالبی همچون سرمقاله و پیش‌سخن و سخنرانی آیت الله منفرد در جمع طلاب دارالمبلغین فلسفی، مطلب قرآنی و روایی، زیارت حضرت معصومه (س)،خاطراتی از جهاد در بیمارستان‌ها و بهشت‌زهرا (س) در ایام اوج‌گیری کرونا، مطالبی جالب و خواندنی درباره سردار رشید شهید قاسم سلیمانی، جایگاه عقل در زندگی انسان، سهل گیری در مسائل زندگانی و ازدواج جوانان و جمعیت، رحمت خداوند بر اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع)، دوستی‌های صادقانه و امکان افزایش صداقت‌های حقیقی در فضای مجازی منتشرشده است.

 

دارالمبلغین

وی افزود: از دیگرمطالب انتشاریافته در اولین ماهنامه دارالمبلغین مسائلی درباره دوران قبل از ظهور، شرح و تفصیل حکمت‌های پندآموز، معرفی کتاب‌ها مانند خاک‌های نرم کوشک، نقشه راه زمینی طلبگی برای علاقه‌مندان به حضور در حوزهای علمیه و تحصیل و تهذیب و مقالاتی درباره تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی و رصد مسائل بین‌المللی و دیگر مطالب متنوع علمی که توسط طلاب و روحانیون دارالمبلغین نگاشته شده است می‌توان اشاره داشت.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=31627

مطالب مرتبط

12اردیبهشت
انسجام مطالب و سناریوی دقیق منبری که قهوه‌خانه‌ مجاور تکیه را نیز به تعطیلی می کشاند
30اردیبهشت
ضرورت صداهای متکثر حوزوی برای تقویت آزاد‌اندیشی
در سومین گعده انجمن مدادالفضلاء مطرح شد؛

ضرورت صداهای متکثر حوزوی برای تقویت آزاد‌اندیشی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.