• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6451

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

26
نامه حجت الا سلام علی کشوری به آیت الله صادق آملی لاریجانی:

آسیب شناسی، بازتعریف و تکامل در فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع)یک ضرورت است

  • کد خبر : 27942
  • 22 مهر 1400 - 15:03
آسیب شناسی، بازتعریف و تکامل در فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع)یک ضرورت است
انتظار می رود جنابعالی با مجموعه ای از تدابیر به تقویت مفاهیم اسلامی در رشته های آموزشی آن دانشگاه - خصوصاً در رشته های اقتصاد و ارتباطات- کمک کنید و بخش ترجمه ای دروس آن دانشگاه مغتنم را تضعیف و نقد نمایید.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام علی کشوری طی نامه ای به آیت الله آملی لاریجانی، بر ضرورت در تحول در نظام آموزشی دانشگاه امام صادق (ع) و تقویت مفاهیم اسلامی در رشته های آموزشی تاکید کرد که متن کامل نامه را در ادامه ملاحظه می نمایید:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آیت الله آقای صادق آملی لاریجانی

رئیس هیأت امنای جامعه الامام الصادق علیه السلام

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته

از زمانی که ایده مترقی تمدن اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ۱۴ مهر ماه ۱۳۷۹ در جمع اساتید، فضلا و طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه طرح و تقویت گردید؛ مجموعه گسترده ای از نشست های تخصصی، همایش ها، کتب و رشته های دانشی مرتبط، به محوریت این ایده برگزار، تدوین و تأسیس شده است و انتظار می رود در آغاز چله دوم انقلاب اسلامی – وبعد از یک دوره ۲۰ ساله- فعالیت های پژوهشی و آموزشی مرتبط با حوزه تمدن اسلامی، آسیب شناسی، بازتعریف و کامل شود.

لزوم تقویت مفاهیم اسلامی در رشته های آموزشی دانشگاه امام صادق

بر این اساس آسیب شناسی، بازتعریف و تکامل در فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه امام صادق علیه السلام یک ضرورت است و انتظار می رود جنابعالی با مجموعه ای از تدابیر به تقویت مفاهیم اسلامی در رشته های آموزشی آن دانشگاه – خصوصاً در رشته های اقتصاد و ارتباطات- کمک کنید و بخش ترجمه ای دروس آن دانشگاه مغتنم را تضعیف و نقد نمایید.

توضیح بیشتر اینکه: در سرفصل های دانشی و پژوهشی آن دانشگاه، بسیاری از مفاهیم اصلی تمدن اسلامی مانند: ۱- طبقه بندی فقهی مشاغل و ارائه جدول مشاغل برتر ایران و منطقه، ۲- ویژگی های الگوی تولید و استراتژی فقهی بخش صنعت، ۳- الگوی فقهی ساخت بازار ، ۴- تعریف و شرایط حاکم بر پول در اسلام، ۵- اصول حاکم بر تجارت بین الملل، ۶- الگوی فقهی بهره برداری از انفال (رجوع شود به تبویب جدید فقه المکاسب)، ۷- تعریف فقهی محله و تبیین ارکان اصلی مدیریت شهری مانند محیط همسایگی (رجوع شود به نظریه مدیریت شهری محله محور)، ۸- مقررات فقهی ساخت ساختمان در حوزه جانمائی ساختمان، حیاط ساختمان، نقشه کشی، تزئینات و دکوراسیون داخلی، مصالح ساختمانی و مباحث فنی و… (رجوع شود به بسته مقررات فقهی ساختمان)، ۹- چگونگی پیشگیری ساختاری از بیماری، ۱۰- چگونگی تقویت نقش خانواده در تعلیم و تربیت، ۱۱- چیستی و چگونگی عملکرد اجتماعی قوانین مادر در نظم اجتماعی، ۱۲- چیستی و چگونگی عملکرد مدیریت راهبردی بر فرض پذیرش ایده نظم اختیاری، ۱۳- بودجه ریزی ارتباطی، ۱۴ – الگوی فقهی محرومیت زدائی، ۱۵ – جدول فقهی تسخیر (تبیین خاصیت های نهایی اشیاء) و… مباحثه و تبیین نمی شود.

ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

در کنار سکوت عجیب محتوای آموزشی دانشگاه امام صادق علیه السلام، نسبت به مفاهیم فوق الذکر؛ تدریس و تأکید بر کتابهائی مانند نظریه پردازی درباره ارتباطات میان فرهنگی (ویلیام بی. گادیکانست)، و کتاب های اقتصادی پروفسور منکیو، به اختلال در فهم ایده مهم “تنظیم روابط انسانی در حوزه های ۱۳ گانه” (مفهوم اصلی تمدن اسلامی) و همچنین اختلال در فهمِ ارتباط سیاست های پولی و مالی و تنطیم بازار با تنظیم روابط انسانی – در ذهنیت اساتید و دانشجویان آن دانشگاه ارزشمند- منجر می شود.

والسلام علی من اتبع الهدی

علی کشوری – مدیر مدرسه فقهی هدایت

چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۰ مصادف با ۶ ربیع الاول ۱۴۴۳ – قم مبارک

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=27942
  • منبع : مکتب هدایت

مطالب مرتبط

20بهمن
کشور نیازمند یک انقلاب دانشی در حوزه معماری و مهندسی است
در نشست تخصصی معرفی درسنامه معماری و مهندسی در مدرسه معصومیه قم مطرح شد؛

کشور نیازمند یک انقلاب دانشی در حوزه معماری و مهندسی است

10دی
کارشناسان اقتصادی معتقد به توسعه پایدار، به نفع سرمایه داران سخن می گویند!
16فروردین
همایش بین المللی غذای طیب
با مشارکت دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌شودY

همایش بین المللی غذای طیب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.