• امروز : پنج شنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 2 October - 2025
کل اخبار 6579

صدای حوزه امروز

بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات!

12
آیت الله نوری همدانی در دیدار وزیر کار و رفاه اجتماعی:

توجه همه مسئولان باید به مردم باشد

  • کد خبر : 23833
  • 11 شهریور 1400 - 13:26
توجه همه مسئولان باید به مردم باشد
حضرت آیت‌الله نوری همدانی تصریح کردند: توجه همه مسئولان باید به مردم باشد و مردمی بودن و درک مشکلات آن ها باید یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های مدیران باشد.

به گزارش صدای حوزه، حضرت آیت‌الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در دفتر این مرجع تقلید در قم برگزار شد،اظهار داشتند: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حافظ قرآن است که مایه مباهات است و مزیت بسیار گهرباری است. علاوه بر این شما جوان‌ترین مجموعه دولت هستید که قطعاً می‌تواند در ادامه راه این جوانی کم‌حالتان باشید چرا که پیامبر اسلام (ص) نیز توصیه به جوان‌گرایی داشته‌اند و تاکید داشته‌اند که به جوان‌ها نظر مثبت داشته باشید.

این مرجع تقلید تصریح کردند: جوان باتقوا، از ذخیره‌های اسلام و نظام اسلامی است که در ادامه مسیر این جوانی می‌تواند کمک‌حالش باشد.

معظم‌له افزودند: جدیت در کار مزیت دیگری است که شما دارید و این مهم در همان شب رأی اعتماد برای ملت ثابت شد و شما در همان شب در وزارتخانه حاضر شدید.

ایشان با بیان این که کار برای مردم و قدم برداشتن برای حل مشکلات مردم پاداش فراوانی دارد، اظهار داشتند: توجه همه مسئولان باید به مردم باشد و مردمی بودن و درک مشکلات آن ها، باید یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های مدیران باشد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی تاکید کردند: توجه به بیت‌المال یکی از موضوعات مهم دیگری است که باید در نظر داشته باشید و درعین‌حال صرفه‌جویی در بیت‌المال نیز موردتوجه قرار گیرد.

ایشان تصریح کردند: مسئولان در نظام اسلامی راهنما و الگویی مردم هستند و باید در رفتار و کارهای خود به این مهم توجه داشته باشند.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی افزودند: چنانچه عدالت را محور قرار دهید، قطعاً در کارتان موفق خواهید شد، چرا که این توصیه مولا و پیشوایمان حضرت امیر المومنین (ع) است.

ایشان خاطرنشان کردند: ایجاد کار یکی از اقدامات مثبت دیگری است و باید سعی کنید برای مردم کار ایجاد کنید چرا که یکی از آفت‌ها بیکاری است.

معظم‌له ابراز داشتند: خیلی از افراد جامعه از بیکاری به ستوه آمده‌اند که باید با برنامه‌ریزی برطرف شود.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی تاکید کردند: گرانی مسئله دیگری است که مردم از آن رنج می‌برند و باید فکر اساسی برای آن شود پایین آمدن ارزش پول ملی کشور واقعاً تأسف‌بار است که نیاز است برطرف شود.

ایشان بیان داشتند: باید به دنیا نشان دهیم که حکومت اسلامی در همه زمینه‌ها موفق است و برای همه مشکلات راه‌حل دارد.

معظم بیان داشتند: نباید این مهم را هم فراموش کنیم که دشمنان نظام در کمین هستند که از هر فرصتی برای ضربه‌زدن به کشور بهره بگیرند و نباید زمینه را برای توطئه‌های آن ها فراهم کنیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23833
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

02مرداد
آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟
پیام حضرت آیت الله نوری همدانی به پاپ لئون چهاردهم در رابطه با وضعیت مردم غزه؛

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟

22اردیبهشت
دولت تلاش خود را در ایجاد رفاه، اشتغال و بهبود معیشت مردم به کار بگیرد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.