• امروز : چهارشنبه - ۲۸ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 19 November - 2025
کل اخبار 6617

صدای حوزه امروز

نشست علمی پیرامون اندیشه سیاسی میرزای نائینی قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو!

15
حجت الاسلام علیرضا پناهایان؛

پس از مناظره حالم بد شد، واقعا بهم ریختم! +فیلم

  • کد خبر : 14962
  • 17 خرداد 1400 - 10:12
پس از مناظره حالم بد شد، واقعا بهم ریختم! +فیلم
پس از برگزاری اولین مناظره نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که روز 15 خرداد انجام شد، واکنش‌های متعددی به بخش‌های مختلف اظهارات تعدادی از نامزدها روانه فضای مجازی گشت.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، پس از برگزاری اولین مناظره نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که روز ۱۵ خرداد انجام شد، واکنش‌های متعددی به بخش‌های مختلف اظهارات تعدادی از نامزدها روانه فضای مجازی گشت. در همین رابطه حجت الاسلام علیرضا پناهایان طی یک سخنرانی به موضع گیری درباره رفتار برخی نامزدها پرداخت. در فیلمی که از ایشان در فضای مجازی منتشر شده، وی با اشاره به بداخلاقی تعدادی از نامزدها افزود: دیشب حالم بد شد، واقعا بهم ریختم! چندین سال بود که اینگونه نشده بودم. گفتم رجال سیاسی مذهبی ما اینها هستند؟! تازه برخی‌ها دو قورت و نیمشان باقی است و می‌گویند چرا از این بدترهایشان را نیاوردید!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=14962

مطالب مرتبط

21بهمن
نقد شیوه برگزاری کرسی علمی ترویجی استاد اسلامیان با استاد علیدوست از سوی برخی از اساتید و فضلای حوزوی
در پی برگزاری نشست علمی با موضوع بررسی نقش استقلالی عقل و مقاصد الشریعه در استنباط احکام؛

نقد شیوه برگزاری کرسی علمی ترویجی استاد اسلامیان با استاد علیدوست از سوی برخی از اساتید و فضلای حوزوی

29خرداد
نکاتی در تحلیل مناظره‌های انتخاباتی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.