به گزارش خبرنگار صدای حوزه، همزمان با اعلام نهایی اسامی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محمدمعصوم احمدی طی یادداشتی به بررسی این موضوع پرداخته که در ادامه می خوانیم:
بر اساس قانون پایستگی و بقای ماده، درون مایه و اصل هر ماده ای حتی با در نظر گرفتن تغییراتی که بر روی آن اعمال می شود، همیشه باقیست و تغییری نمی کند.
این موضوع در سپهر سیاسی این روزهای کشورمان نیز کم اتفاق نمی افتد. به عنوان مثال شخصیت هایی که قبل از اقدام به نام نویسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از میزان رأی و اقبال عمومی زیادی برخوردار نبودند اما پس از ثبت نام و از طریق تکنیک های رسانه ای، مدیریت افکار عمومی وحمایت از سوی گروه یا حزبی خاص بر سر زبان ها افتادند.
علی لاریجانی یکی از شخصیت هایی است که با وجود سابقه چندین ساله در ریاست مجلس شورای اسلامی و کارنامه نه چندان درخشان وی در این مسند، از اقبال چندانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری برخوردار نبود. نمود این موضوع حتی در ادبیات افرادی که از وی به عنوان نامزد حزب اصلاحات یاد کردند نیز مشهود است تا جایی که سعید حجاریان که از تئوریسین های اصلاحات بوده است گفته: حتی شخصیت خشکی مثل علی لاریجانی را هم می توانیم رئیس جمهور کنیم!
پلن بی حامیان اصلاح طلب لاریجانی
حال که ایشان نتیجه بررسی صلاحیت ها را پذیرفته و البته از علما و مراجع و مردم فرضی هم برای حضورش اعتبارآفرینی کرده، باید دید که تیم رسانه ای ایشان و جریان حامی اصلاحطلبش نیز مساله را قابل هضم خواهند دانست یا اینکه پلن بی و تعویق و تحریم انتخابات را در برابر تز مشارکت حداکثری، رو خواهند کرد؟!