• امروز : یکشنبه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
کل اخبار 6558

صدای حوزه امروز

راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات! شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم موسیقی عرفانی یا عرفان موسیقی؛ مسأله اینست! پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟

16

پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش

  • کد خبر : 6678
  • 25 اسفند 1399 - 23:55
پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش
آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده که احساس کنید مغزتان کار نمی کند؛یعنی مثل گذشته، سرعت انتقال مطالب را ندارید یا اینکه لغات معمولی از ذهنتان فرار می کند. بعضی از مواد غذایی به شما کمک می‌کند تا عملکرد مغزتان را افزایش دهید.

۱.روغن ماهی

طبق یک گفته قدیمی می توان گفت: (ماهی غذای مغز است.)

روغن ماهی یک ماده غذایی مناسب برای مغز است، زیرا چربی امگا۳ موجود در ماهی التهاب مغز را کاهش می دهد و از ان محافظت می کند.

برای تهیه روغن ماهی یا روغن کبد ماهی سعی کنید مارک های معتبر آنها را خریداری کنید. در ضمن شکل مایه این دو ماده بهتر از کپسول انهاست.

در تابستان و بهار که شدت و مدت تابش نور خورشید کافی است بدن به مقدار لازم ویتامین D مورد نیاز خود را می سازد.

ولی در زمستان و پاییز که مدت و شدت تابش نور آفتاب کمتر است، نیاز به دریافت مکمل ویتامین D داریم. روغن کبد ماهی یکی از مهمترین و غنی ترین منابع ویتامین D است.

بنابراین فرق روغن ماهی و روغن کبد ماهی در این است که روغن کبد ماهی علاوه بر اسیدهای چرب امگا۳ منبع خوبی از ویتامین های A و D است.

توصیه می‌کنیم روغن ماهی را از ابتدای بهار تا آخر تابستان مصرف کنید و از ابتدای پاییز تا اخر زمستان روغن کبد ماهی را دریافت کنید. ولی کسانی که در مناطق اب و هوای گرم هستند می‌توانند تمام در تمام سال فقط روغن ماهی مصرف کنند و نیازی به مصرف روغن کبد ماهی ندارند.

۲.سبزیجات تازه و خام

مواد غذایی کمی وجود دارند که از نظر ارزش تغذیه ای با سبزیجات برابری کنند.

توصیه میکنم روزانه به ازای هر ۲۵ کیلو گرم از وزن خود ۵/۰ کیلوگرم سبزیجات مختلف مصرف کنید، اگر نوع متابولیسم بدن خود را بدانید می‌توانید مقدار سبزی را تنظیم کنید.

مثلا اگر دریافت پروتئین شما بالاست به مصرف سبزی زیادی نیاز ندارید یا افرادی که کربوهیدرات غذایی شان نسبت به پروتئین و چربی بیشتر است می توانند سبزیجات فراوانی مصرف کنند به خصوص انواعی را که پتاسیم بالایی دارند.

۳.تخم مرغ خام

تخم مرغ منبع ارزان و مفیدی از مواد مغذی با ارزش است، مصرف تخم مرغ علاوه بر حفظ سلامت بدن،برای هوش و عملکرد ذهنی مفید است.

در این مورد تخم خام فئاید بیشتری از تخم مرغ پخته دارد. شاید بپرسید چگونه تخم مرغ خام را مصرف کنیم؟

برای مصرف تخم مرغ خام می توانید آن را با یک قاشق عسل، یک قاشق کنجد یا پودر گردو، یک قاشق پودر کاکائو را در یک لیوان شیر ولرم یا گرم مخلوط کرده و میل کنید.

در این صورت هم آن را خام مصرف کرده هم معجون برای سلامتی بدن خود و افزایش وزن(برای افراد لاغر)دریافت نموده اید.

اگر در مورد خطر باکتری(سالمونلا)که در تخم مرغ خام وجود دارد نگران هستید، می توانید با پزشک یا مشاور تغذیه مشورت کنید.

۴.از مصرف شکر خودداری کنید

شکر به عنوان یک غذا محسوب نمی شود، اما بیشتر اوقات جز ان دسته از مواد غذایی است که باید از مصرف انمها پرهیز کرد.

اگر میخواهید میزان هوش خود را افزایش دهید و نمی توانید کاملا از مصرف شکر پرهیز کنید، مصرف آن را کاهش دهید.

مواد غذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین بدن شما را بهم می ریزد که باعث ایجاد  بیماری و گرفتگی ذهن شما می شود.

ساده ترین روش برای کاهش مصرف شکر پرهیز از مصرف انواع نوشابه های صنعتی، آبنبات و شیرینی‌جات است. همچنین در مصرف آبمیوه های صنعتی میانه روی کنید.

۵.توت فرنگی

توت فرنگی یکی از مهمترین منابع آنتی اکسیدانی قوی و فیتو کمیکال هاست که سلامتی بدن را بهبود می بخشد. همچنین دارای فواید بی شماری برای مغز است. مطالعات نشان داده مصرف این میوه فرآیند پیری را در مغز کاهش می دهد.

زمانی که مقدار زیادی از ان مصرف می کنید مراقب قند موجود در آن باید باشید. سایر انواع توت که رنگ تیره ای دارند دارای چنین اثراتی هستند؛ مانند تمشک و شاه توت.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=6678
  • منبع : چگونه ذهن برتر داشته باشیم؟

مطالب مرتبط

26اردیبهشت
نقطه ثقل دشمن‌ شناسی قرآنی
تمرکز بر کشاورزی؛

نقطه ثقل دشمن‌ شناسی قرآنی

21اردیبهشت
پیش‌بینی کمبود شدید غذا و خطر قحطی در اروپا و آفریقا
ترکش های آتش جنگ روسیه و اوکراین بر بازار مواد غذایی؛

پیش‌بینی کمبود شدید غذا و خطر قحطی در اروپا و آفریقا

21فروردین
رژیم غذایی مناسب برای پاکسازی بدن
تغذیه اصولی در فصل بهار؛

رژیم غذایی مناسب برای پاکسازی بدن

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.