بهار چه غذایی را بیشتر بخوریم؟
به گزارش صدای حوزه، با فرا رسیدن فصل بهار و احساس خواب آلودگی در بیشتر افراد بهترین راهکار رعایت یک سری از رژیم های غذایی مناسب می باشد. پس برای آشنایی با این رژیم ها در ادامه به سخنان یک متخصص طب سنتی توجه فرمایید.
لیلا شیر بیگی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟»، بیان داشت:
در هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی مواد داخلی در بدن جریان پیدا میکنند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما در غذا خوردن زیاده روی دارند و ورزش نمیکنند.
وی ادامه داد: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کارها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل رژیم غذایی مناسب که تشکلی شده از انواع آشها، خورشهای پر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنیهایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.
کاهش مواد غذایی پرکالری
این متخصص طب ایرانی یادآور شد:هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبرها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را باز سازی کند.
شیربیگی با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذا های سبک بیشتر مصرف شود، ابرازکرد: یکی از بهترین میان وعدهها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل میشود؛ در حالی که به نظر میرسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد.