• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6451

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

14
سواد رسانه ای؛

نقش تکنیک اثبات اجتماعی در اقناع مخاطب

  • کد خبر : 37081
  • 05 بهمن 1400 - 16:23
نقش تکنیک اثبات اجتماعی در اقناع مخاطب
روشی که ما برای تعیین رفتار صحیح استفاده می کنیم این است که دریابیم که دیگران چه فکری را صحیح می دانند.ما رفتاری را در شرایط معین ،صحیح قلمداد میکنیم، که ببینیم بقیه افراد نیز آنرا انجام می دهند .

بیایید صادق باشیم ، شما صرفا برای افزودن طنین صدای خود به مکالمات تلاش نمیکنید ، شما برای شنیده شدن ،تکرار شدن و ارزشمند شدن سخنان تان تلاش میکنید که سخنان شما بعد از اینکه میان مخاطبان نفوذ پیدا کرد نیز منجر به نفوذ فیزیکی شما در جمع باشد.

بنابراین چه راه بهتری برای درک رسانه های اجتماعی ،جز مطالعه مقاله اصول پایه ای از نفوذ اثر دکتر رابرت سیالدینی ، پروفسور رشته روانشناسی و بازاریابی در دانشگاه آریزونا آمریکا وجود دارد ؟ سیالدینی در کتاب اولیه اش ، اصول نفوذ ، از ۶ سلاح قدرتمند برای نفوذ صحبت میکند که به ضمیر خودآگاه و اجتماعی ما به سختی متصل شده است. به معنای دیگر ما نمیتوانیم بی تفاوت باشیم اما بهرحال مطابق با این قوانین، تعامل های اجتماعی رفتار خود را تنظیم می کنیم.

آیا این بدان معناست که چیزی مفید درون رسانه های اجتماعی وجود داردمه ما را برای یادگیری در تعامل ها فرا می خواند؟

خب ، به سراغ تکنیک اثبات اجتماعی درمبحث اقناع میرویم :

روشی که ما برای تعیین رفتار صحیح استفاده می کنیم این است که دریابیم که دیگران چه فکری را صحیح می دانند.ما رفتاری را در شرایط معین ،صحیح قلمداد میکنیم، که ببینیم بقیه افراد نیز آنرا انجام می دهند . اگرچه ما چه قبول کنیم چه نکنیم ، اغلب ما با دیدن هزاران اعضای ثبت نامی در یک بلاگ،دنبال کنندگان توئیتر ، بازدیدهای یوتیوب ،نظرات متعدد در وبلاگ برای یک کتاب معرفی شده و غیره … تحت تاثیر قرار میگیریم.

بله ، مخاطبان می توانند سیستم را به بازی بگیرند (فالو خودکار و امثالهم) که می تواند پاسخ فکری و ارزیابی ما را دچار ترس کند، اما در هر حال هسته و احساسات ابتدایی ما کما فی سابق به آن واکنش نشان میدهد.

از طرف مثبت قضیه ، بوجود آوردن ارزش های فراوان برای دیگران می تواند به کمپانی ها و افراد مختلف در اثبات اجتماعی از طریق اقدام متقابل کمک کند : نوشتن محتوای مداخله گر برای پست های مهمان ، ارائه مصاحبه با نویسندگان و کارشناسان موضوع و اقدامات بیشتر. نه تنها این فعالیتها یک اثبات اجتماعی در خودشان بوجود می آورد ، بلکه آنها می توانند برای گرفتن قابلیت های مشورتی شبکه  از کامنت ها یا ریتوئیت های شما حمایت کنند.

و زمانی که به اثبات اجتماعی رسید گروه معنا پیدا می کند . این مساله فقط به اینکه انبوه مردم در شبکه های اجتماعی چه میکنند مربوط نمی شود بلکه انچه مردم در سلیقه های همگرا و مشترک به وجود آورده اند خالق ثبات است .پس بنابر اصل ثبات اجتماعی ، شما باید تلاش های رسانه اجتماعی خود را بر روی یافتن و خلق ثبات اجتماعی درون گروه خودتان متمرکز کنید.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37081
  • منبع : http://nasrakurd.ir/

مطالب مرتبط

17بهمن
سواد رسانه‌ای یا زندگی مبارزاتی؟!
نوشته ای برای بیداری راویان جهاد دور از جهاد؛

سواد رسانه‌ای یا زندگی مبارزاتی؟!

24آذر
پوکر کی حلال میشه؟!
موقعیت های برساخته رسانه ای علیه تصویر روحانیت:

پوکر کی حلال میشه؟!

13آذر
خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی؛ فرصت همزبانی در عصر جدید!
در پیش نشست همایش بین‌المللی خانواده مقاوم، مطرح شد؛

خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی؛ فرصت همزبانی در عصر جدید!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.