• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

12

عرفان؛ حلقه مفقوده زندگی امروزی

  • کد خبر : 8161
  • 11 فروردین 1400 - 13:16
عرفان؛ حلقه مفقوده زندگی امروزی
اگر عرفان حقیقی، به درستی در جامعه تبیین و تبلیغ نشود، عرفان های بدلی با ترویج راحت طلبی، عیاشی و تعطیلی احکام، قدرت عرض اندام پیدا خواهند کرد.

به گزارش صدای حوزه، امین محمدلو در کانال شخصی خود با نام «آموخته‌های زندگی» مطلبی را در زمینه اهمیت عرافان حقیقی و جای خالی آن در زندگی‌های امروزی نوشته است که در ادامه می‌خوانید:

خلأ معنویت ناشی از سبک زندگی غربی، گرایش به جریان های معنویت گرا را در جهان افزایش داده است. قدرت های استعمارگر نیز با استفاده از این فرصت، برای ترویج فرقه هایی که آموزه های عزلت گزینی دارند به تخدیر جوامع می پردازند.

اگر عرفان حقیقی، به درستی در جامعه تبیین و تبلیغ نشود، عرفان های بدلی با ترویج راحت طلبی، عیاشی و تعطیلی احکام، قدرت عرض اندام پیدا خواهند کرد و به قول شاعر: “چو بیشه تهی ماند از نره شیر ، شغالان درآیند آن‌جا دلیر
چو بیشه ز شیران تهى یافتند، سگان فرصت روبهى یافتند”

عرفان اسلامی به خاطر مطابقت با فطرت انسانی و همه جانبه بودن آموزه هایش، ظرفیت بیشتری برای جذب دارد و البته عدم مخالفت با شریعت نیز، هرگونه انحراف پیروان آن، از حقیقت را باعث می شود.

در این طریقت، سه عنصرِ “عمل، معرفت و عشق” سالک را در مسیر توحیدی به سرمنزل سعادت رهنمون می سازند. البته در مراحلی، وجود استادی که پاسخ گوی شبهات و مانع ناامیدی و گمراهی شود نیز ضرورت پیدا می کند. چنان که گفته اند:
قطع این مرحله بی همرهی خضر مکن
ظلمات است بترس از خطر گمراهی

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8161

مطالب مرتبط

31تیر
همسان‌سازی اجباری یا شانسی؟!
شبیه شدن همه چیز در همه جای جهان؛

همسان‌سازی اجباری یا شانسی؟!

04شهریور
«عرفان» با طعمِ «زندگی»
مروری بر مجموعه آثارِ «علامۀ طهرانی رضوان الله علیه»، به‌مناسبت سالگرد رحلت آن عالم ربانی؛

«عرفان» با طعمِ «زندگی»

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.