• امروز : دوشنبه - ۲۶ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 17 November - 2025
کل اخبار 6615

صدای حوزه امروز

فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد!

19
شباهت 22 بهمن 99 با 22 بهمن 57؛

انتشار عطر انقلاب در کوچه‌ و خیابان محلّه‌ها

  • کد خبر : 2284
  • 22 بهمن 1399 - 12:02
انتشار عطر انقلاب در کوچه‌ و خیابان محلّه‌ها
کرونا باعث شد که نتوانیم مثل هر سال گرد هم آییم و عظمت حضور را به نمایش بگذاریم اما استشمام عطر انقلاب در همه کوچه‌ها و محله‌های شهر از برکات کم نظیر این پراکندگی بود.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، مردم شریف قم نیز در کنار ملت همیشه در صحنه ایران مراسم 22 بهمن را جشن گرفتند. راهپیمایی خودرویی و موتوری و بعضا به صورت پیاده اما با رعایت فاصله‌های اجتماعی در جای جای شهر کریمه اهل بیت علیه السلام به چشم می‌خورد.

مرد و زن، پیر و جوان همه و همه به صحنه آمدند تا بار دیگر میثاق خود را با امام امت و آرمان‌های انقلاب اسلامی مستحکم‌تر کنند؛ اما در این میان نسل جدید انقلاب نوجوانان و کودکان شور و هیجان خاصی داشتند و نمادی از سرزندگی، جوانی و پویایی انقلاب اسلامی بودند.

برخی از شبکه‌های معاند از مدت‌ها قبل مثل هر سال برای به حاشیه بردن عظمت حضور مردم به اقدامات سخیفی دست زدند از جمله اینکه می‌خواستند مسئله واکسن را هم به بحث راهپیمایی 22 بهمن گره بزنند. این حضور چشمگیر و گسترده مردم در جای جای کشور مشت محکمی بر دهان یاوه گویان بود.

یکی از ویژگی‌های راهپیمایی امسال این بود که به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی امکان تجمع عمومی در یک محدوده مشخص وجود نداشت اما حسنی که داشت این بود که راهپیمایی 22 بهمن در بخش‌ها مختلف شهر منتشر شد و بسیاری ترجیح داند راهپیمایی محلی برگزار کنند.

امسال برای شنیدن صدای انقلاب لازم نبود که از خانه‌های خود بیرون بیاییم و به سمت مکانی مشخص حرکت کنیم؛ تنها کافی بود که پنجره‌ها را باز کنید بیرون را تماشا کنید تا به همین اندازه در این حماسه پر شور سهیم باشید.

کرونا با همه بدی‌هایش باعث شد که نسیم روح بخش انقلاب اسلامی در همه خیابان‌ها و کوچه‌های شهرها بوزد.

صحنه‌هایی که مشاهده می‌کردیم بسیار شبیه صحنه‌های 22 بهمن 57 بود که مردم به صورت خودجوش و بدون هماهنگی قبلی به کوچه و خیابان‌ها می‌آمدند و شادی خود را با ذکر جان نواز «الله اکبر» به دیگران هدیه می‌دادند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=2284

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.