به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه، حجتالاسلام سامان هادیپور مدیرکل مساجد ستاد امر به معروف و نهی از منکر با برنامه «گفتگوی فرهنگی» از رادیو گفتگو به مناسبت دهه ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر در مورد جوان، پرسشگری و مطالبهگری مصاحبه کرد.
وی پیرامون کارکرد امربهمعروف و نهیازمنکر در جامعه گفت: برخی جوانان این امر را مخل آسایش و تفریح خود میدانند اما مطالبهگری بهعنوان یکی از بخشهای امربهمعروف و نهیازمنکر میتواند از سمت جوانان صورت گیرد و بسیاری از مشکلات را در جامعه حل خواهد کرد.
حجتالاسلام هادیپور، پرسشگری را باب یادگیری و مقدمه آشنایی با امربهمعروف و نهیازمنکر خواند و ادامه داد: غربیها ارزش این فرهنگ را میفهمند اما جوانان در مورد فایده کارکرد آن دچار سردرگمی شدهاند.
مدیرکل مساجد با بیان اینکه ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر به دنبال آن است که بتواند برای مردم این واجب را بهخوبی تبیین و بستری را برای مطالبهگری آنها فراهم کند افزود: جوانان که بخش عمده سپاه حضرت مهدی (عج) را تشکیل میدهند، برای ایفای نقش در جامعه باید مطالبهگری را حق خود بدانند و در این عرصه نقش پررنگی داشته باشند.
هادی پور ضمن اشاره به طرح محله اسلامی مسجد محور خاطرنشان کرد: این طرح به دنبال آن است که در یک شهر مردم یک محله شورایی را برپا کنند و با حضور مردم و بهویژه جوانان، مسائل و مشکلات محله را با حمایت قانونی و قضایی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر با پیگیری از مسئولان مرتفع کنند تا مسئول به وظیفه خود عمل و یا از کار کنارهگیری کند.
حجتالاسلام هادیپور در رادیو گفتوگو با بیان اینکه بیمسئولیتی برخی مسئولان موجب نارضایتی مردم از نظام میشود گفت: در قوه قضائیه و دادستانیها شعب ویژهای برای امربهمعروف و نهیازمنکر شکلگرفته تا اگر مسئولی پاسخگو نبود، قوه قضائیه وارد عمل شود.
وی خدمت به مردم را بزرگترین معروف و آزار آنها بزرگترین منکر دانست و اظهار کرد: امربهمعروف و نهیازمنکر دارای سه قِسم مردم به مسئولان، مسئولان به مردم و مردم به مردم است و در قِسم سوم دین به دنبال آن است که مردم نسبت به هم بیتفاوت نباشند.
حجتالاسلام هادیپور تصریح کرد: فرهنگ امربهمعروف و نهیازمنکر، فرهنگ دلسوزی عمومی در اسلام است و در مورد مواردی که خوشایند مردم نیست، باید خودمان را اصلاح کنیم و فرهنگ نقدپذیری را بالا برد.