• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
کل اخبار 6239اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

8
یک تحلیلگر مسائل راهبردی نوشت:

دوازده نکته مهم در مورد وضعیت افغانستان

  • کد خبر : 21690
  • 22 مرداد 1400 - 12:39
دوازده نکته مهم در مورد وضعیت افغانستان
گویا کاخ سفید بر آن است تا با ایجاد ناامنی مضمن در افغانستان به مشغول ساختن رقبای خود( چین،روسیه و ایران) بپردازد. لذا همگرایی این سه کشور در حل و فصل پرونده امنیتی افغانستان باید تقویت شود.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، علی محمدی تحلیگر مسائل سیاسی و راهبردی در کانال ایتای خود پیرامون وقایع افغانستان، نکاتی را در قالب یادداشت منتشر کرد که خدمتتان تقدیم می شود:

۱٫غالب مردم افغانستان از دولت فعلی و آمریکا ناراضی اند. بنابراین در حمایت از دولت برنمی آیند.

۲٫افغانستان کشوری با اقوام مختلف است که هیچ کدام از این اقوام اکثریت مطلق را ندارند. پس هیچ گروهی به تنهایی نمی تواند دولت مرکزی را تشکیل دهد. مگر با دخالت های خارجی.

۳٫طالبان با داشتن هر تفکری، جزئی از اقوام و مردم افغانستان است که نمی توان آنها را در روند تشکیل دولت آینده مغفول ساخت.

۴٫سیاستهای ضد آمریکایی طالبان کاملا مشهود است. از این جهت با داعش متفاوت هستند. البته عناصر تندرو نیز در آنها وجود دارند.

۵٫طالبان امنیت شیعیان را تضمین نموده است البته با این شرط که شیعیان با گروه های مخالف طالبان همکاری نکنند.

۶٫سیطره مطلق طالبان بر دولت و مردم افغانستان به نفع مردم این کشور و منطقه نخواهد بود.

۷٫طالبان سازوکارهای دمکراتیک و جمهوری را قبول ندارد. چون از یک طرف تنها ۳۰ درصد مردم افغانستان هستند و از طرفی به لحاظ اندیشه قائل به تشکیل امارت اسلامی هستند.

۸٫هیچ سندی وجود ندارد که قاطعانه نشان دهد تحرکات فعلی طالبان بدون چراغ سبز آمریکا رخ داده است. در واقع گویا عمر اشرف غنی و دولت مرکزی برای امریکا به پایان رسیده است.

۹٫بر اساس مورد ۸، گویا کاخ سفید بر آن است تا با ایجاد ناامنی مضمن در افغانستان به مشغول ساختن رقبای خود( چین،روسیه و ایران) بپردازد. لذا همگرایی این سه کشور در حل و فصل پرونده امنیتی افغانستان باید تقویت شود.

۱۰٫سیاست ج.ا.ایران تشکیل دولتی متشکل از همه گروه ها و اقوام برای ایجاد ثبات و امنیت در افغانستان است. هر چند امری بسیار مشکل به نظر می رسد.

۱۱٫در صورتی که طالبان موفق به سیطره بر کل افغانستان شد، برای تداوم حاکمیتش و تعامل با کشورهای همسایه ناچار به تامین امنیت همه اقوام و تامین منافع کشورهای همسایه است.

۱۲٫بر اساس مورد ۱۱ ایران نباید ارتباط و مذاکره مداوم خود را با طالبان قطع کند. حل مشکل افغانستان در سایه حضور همه اقوام، و تعامل کشورهای همسایه رقم می خورد. در غیر این صورت ناامنی در آن به کل منطقه سرایت می کند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=21690
  • منبع : @tahlilrahbordi

مطالب مرتبط

02مهر
غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان
خروش مردم ایران علیه اغتشاشگران؛

غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان

01خرداد
تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است
امام جمعه شهر دهلی هندوستان در قم؛

تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.