• امروز : چهارشنبه - ۹ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 1 October - 2025
کل اخبار 6577

صدای حوزه امروز

اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات! شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم

26
در بیانیه دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم تاکید شد؛

رسوایی گنبد آهنین صهیونیست ها در آستانه روز قدس

  • کد خبر : 11365
  • 16 اردیبهشت 1400 - 11:53
رسوایی گنبد آهنین صهیونیست ها در آستانه روز قدس
جبهه مقاومت استوار تر از همیشه در کمال عزت و اقتدار از حق و مظلوم دفاع می کند و به برکت رهبری ولی امر مسلمین، هیمنه رژیم اشغالگری را در هم می‌شکند.

به گزارش صدای حوزه، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم باصدور بیانیه ای بمناسبت روز قدس با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سلیمانی تاکید کرد که مبارزه با رژیم اشغالگر تا آزادی قدس شریف، آرمان انقلاب اسلامی مردم ایران است.

 

بخشی از متن بیانیه دفتر تبلیغات بدین شرح است:

“در حالیکه استکبار جهانی برای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی قصد داشت نام فلسطین مظلوم برای همیشه محو شود، با ابتکار امام راحل و عظیم الشان جمعه آخر ماه مبارک رمضان، مسیر معادلات استکبار را به هم ریخت.

 مسلمانان و آزادگان، به دعوت امام خمینی (ره) پویشی جهانی را در اعتراض به جنایات سفاکان صهیونیست هر ساله با نام شریف «روز قدس» با هدف دفاع از مظلومان برگزار می کنند و امروز پس از سال ها این پرچم امید بخش، با وجود سلف صالح امام، حضرت امام خامنه ای، همچنان در اهتزاز و برکت است.

جبهه مقاومت استوار تر از همیشه در کمال عزت و اقتدار از حق و مظلوم دفاع می کند و مردم فلسطین و رزمندگان جبهه مقاومت به برکت رهبری ولی امر مسلمین، هیمنه رژیم اشغالگری را که روزگاری آرزوی نیل تا فرات در سر داشت، بارها و بارها شکسته‌اند که از جمله آخرین آن حمله موشکی به تاسیسات هسته‌ای دیمونا و رسوایی گنبدآهنین است.”

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با گرامیداشت یاد و خاطره سیدالشهدای جبهه مقاومت سردار شهید سلیمانی و تمامی شهیدان سرافراز اسلام تأکید می‌کند که مبارزه با رژیم اشغالگر تا آزادی قدس شریف، آرمان انقلاب اسلامی مردم ایران است و تنها راه‌حل مسئله فلسطین، بازگشت تبعید شدگان فلسطینی و برگزاری همه ‌پرسی به‌منظور تعیین نوع حکومت با مشارکت همه مسلمانان، مسیحیان و یهودیان فلسطینی است و از همه مردم شریف ایران اسلامی می خواهد تا ضمن گرامیداشت این روز، همچون گذشته آزادی همه مظلومان و شکست و نابودی جبهه استکبار را از خداوند متعال مسئلت نمایند.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=11365

مطالب مرتبط

10اردیبهشت
رفتاری جالب از یک خانم در روز قدس که دو جور متفاوت می‌توان فهمید!
08اردیبهشت
سوالات صهیونیستی‌طور زیباکلام و پاسخ‌های توئیتری
08اردیبهشت
جیغ بنفش نکشید! هزینه است نه صدقه!
به بهانه روز جهانی قدس:

جیغ بنفش نکشید! هزینه است نه صدقه!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.