• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل اخبار 6476

صدای حوزه امروز

فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! حوزه پیشرو و سرآمد مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم امام خمینی ره پرچمدار تعالی حوزه قم در نیم قرن اخیر/ بعد مردمی و اجتماعی از مهمترین ابعاد حوزه علمیه است/ مردم پشتوانه اصلی حوزه و نهاد علم دین هستند چالش ها و فرصت های حوزه علمیه در صدسال دوم حیانش! نشست گفتمانی صدای حوزه با عنوان “حوزه آینده؛ فرصت‌ها و چالش‌ها” ضرری که افشای اسرار به شیعه وارد کرده است/ تاریخ سازی با حضور به هنگام یا نابهنگام درباره اطلاعیه بکارگیری طلبه کارمند در یک مسجد جزئیات اولین دوره جشنواره علامه طباطبایی(ره)، ویژه طلاب و روحانیون کل کشور نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد +متن عربی مصاحبه اطلاعیه جذب “کارمند طلبه” برای یک مسجد یا جذب پیمانکار همه فن حریف؟!/ از توانایی مداحی و بیان احکام تا مسئولیت نظافت سرویس های بهداشتی! تصویر پسر اوس موسی الگویی خوب برای معرفی یک طلبه و روحانی

31
نکاتی درباره یک خبر که بایستی مورد توجه واقع شود:

اما و اگرهایی پیرامون “افزایش تقاضا برای تحصیل در مدارس علمیه خواهران”

  • کد خبر : 36078
  • 27 دی 1400 - 14:09
اما و اگرهایی پیرامون “افزایش تقاضا برای تحصیل در مدارس علمیه خواهران”
بحمدالله حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور با رشد چشمگیر تقاضا برای تحصیل در مدارس علمیه مواجه شده است.

به گزارش صدای حوزه، اجلاسیه مدیران و هیأت امنا حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی عصر امروز یک شنبه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد واحدی، معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور، موسسین، رؤسای هیأت امنا و مدیران مدارس علمیه خواهران استان، در مصلی امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد واحدی در این اجلاسیه گفت: مدرسه‌محوری در حقیقت رویکرد اساسی مدارس علمیه خواهران کشور است تا بتوانند با تکیه بر توانمندی‌ها و ایده‌های اثرگذار منشأ تحول بوده و نیروهای لایق تربیت کنند.

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور با تاکید بر ارتقای نقش مدارس در تمدن‌سازی نوین اسلامی، تصریح کرد: هدف بلندی که ترسیم شده است، اقتضائاتی دارد و مدارس علمیه به‌عنوان علمداران این عرصه بایستی با برخورداری از توانمندی‌ها و مهارت‌های لازم با تربیت خواص تأثیرگذار در جامعه، بسترساز استقرار و توسعه تمدن نوین اسلامی باشند.

رشد چشمگیر تقاضا برای تحصیل در مدارس علمیه

وی، به ارائه گزارشی درباره فعالیت حوزه‌های علمیه خواهران پرداخت و بیان کرد: بحمدالله حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور با رشد چشمگیر تقاضا برای تحصیل در مدارس علمیه مواجه شده است.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی با بیان اینکه فاصله گرفتن نهادها و شخصیت‌های دینی از جمله حوزه‌های علمیه از مردم، موجب دین‌گریزی جامعه خواهد شد، افزود: ائمه جمعه و علما امینان مردم هستند و مردم به اعتبار امینان جامعه دیندار می‌شوند.

پ.ن صدای حوزه: خیلی خبر مسرت بخشی است که توجه و استقبال از طلبگی در حوزه های علمیه خواهران افزایش یافته است. اما بایستی توجه داشت که در مدارس علمیه برخی از شهرستان ها تا جایی که ما اطلاع داریم نقاط ضعفی وجود دارد که بایستی مورد بازبینی و توجه ویژه قرار گیرد.

اول اینکه از کادر و اساتید باسوادتر و قوی تر استفاده شود و از آنجایی که غالبا مقوله تربیت و زی طلبگی از طریق اساتید حوزوی محقق می شود و علی رغم اینکه این قشر، نقش اساسی در شکل گیری شخصیت و آینده طلاب ایفا می کنند اما در مدارس شهرستان ها نسبت به انتخاب اساتید اندکی سهل انگاری صروت می گیرد.

از آنطرف ماجرا نیز حقوق حداقلی می تواند در این نوع انتخاب ها و یا سطح تدریس اساتید موثر باشد که لازم است تدابیر اساسی نسبت به معیشت اساتید در شهرستان نیز رقم بخورد. نکته بعدی هم ناظر بر بحث اساتید اخلاق و مشاوران حوزوی است که بایستی هم توجه به توانمندی و مهارت افزایی  آن ها بیشتر شود و هم اینکه نسبت به معیشت آن ها عنایت جدی وجود داشته باشد.سراغ داریم بانوی طلبه مشاوری را که با حق الزحمه زیر پانصدهزارتومان در ماه در یکی از حوزه های علمیه مشغول به کار است.

وضعیت تبلیغی و حضور بانوان در مدارس و حسینیه ها و موسسات نیز محور دیگری است که لازم است سازمان های مربوطه مثل اوقاف و ادارات تبلیغات در شهرستان ها نسبت به حمایت مادی و زمینه سازی ساختاری و اداری، ساماندهی لازم را انجام داشته باشند تا عزت و انگیزه طلاب خواهر برای حضور در عرصه تبلیغ موثر، حفظ شده و ارتقا یابد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=36078
  • منبع : خبرگزاری مهر

مطالب مرتبط

08اسفند
جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!
در اعتراض به عدم تعطیلی دروس طلاب خواهر در ایام ماه مبارک؛

جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

01اردیبهشت
مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟
بررسی اجمالی وضعیت غیرقابل قبول برخی مدارس علمیه؛

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟

12اردیبهشت
برخورد انظباطی با غیبت دانش آموزان ممنوع!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.