• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
کل اخبار 6361

صدای حوزه امروز

نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب!

15
آیت الله سبحانی در ارتباط تصویری با دوازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

معنا ندارد که طلاب مادم العمر مشغول تحصیل باشند/مسئولان باید فاصله خود را با مردم کمتر کنند

  • کد خبر : 35786
  • 23 دی 1400 - 13:53
معنا ندارد که طلاب مادم العمر مشغول تحصیل باشند/مسئولان باید فاصله خود را با مردم کمتر کنند
باید به محتوای آیه شریفه نفر عمل کنیم، معنا ندارد که مادم العمر افرادی مشغول تحصیل باشند، باید افرادی که شایستگی دارند مقدمات هجرت‌شان فراهم شود این مسئله به تقویت پایه‌های ایمانی جامعه و انقلاب کمک می‌کند.

به گزارش صدای حوزه، حضرت آیت الله سبحانی، امروز در ارتباط تصویری با دوازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد، گفتند: بنی‌اسرائیل به موسی عرض کردند که ما به خاطر تو اذیت شده‌ایم و بعد از آمدن تو هم تحت فشار بوده‌ایم؛ جناب موسی مأمور شد که این‌طور بگوید: فرعون را نابود می‌کنم، شما جانشین او می‌شوید؛ اما باید دید چگونه با این نعمت الهی برخورد می‌کنید.

این مرجع تقلید در ادامه پاسداشت ارزش‌های اسلامی و خدمت به مردم را دو وظیفه مهم روحانیت ذکر و تصریح کردند: در سال ۵۷ خدای متعال منت نهاد و آرزوی مؤمنین در ۲۲ بهمن محقق شد و اکنون بیش از چهل سال از عمر انقلاب می‌گذرد باید نگاه کنیم ببینیم خدمت ما به ارزش‌های اسلامی و مردم چگونه بوده است.

ایشان با تاکید بر اینکه هر پدیده‌ای علت محدثه و مبقیه می‌خواهد، از روحانیت و حوزه‌های علمیه به عنوان علت محدثه و مبقیه انقلاب یاد کرده و افزودند: در درجه اول برای تداوم مسیر انقلاب باید در فکر ایمان و اخلاق جامعه باشیم.

معظم‌له تصریح کردند: گاهی اوقات افکار الحادی تولید و از طرق مختلف در اختیار جامعه ما قرار می‌گیرد، اگر در فکر رفع و تحلیل اینها نباشیم ایمان و عقیده جامعه و مردم صدمه می‌بیند، لذا حوزه‌های علمیه و علمای اعلام باید اتاق فکرهای خاصی در این زمینه داشته باشند و بدانند گاهی اوقات این افکار الحادی در قالب تفسیر قرآن وارد می‌شود.

ایشان رضایت‌مندی مردم را وظیفه دیگر علما و حوزه‌های علمیه دانسته و تاکید کردند: مسئولان باید فاصله خود را با مردم کمتر کنند، در دسترس باشند، تلاش کنند تا رضایت آنها را کسب کنند.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما فقه اسلام داریم نه معاصر، اظهار داشتند: باید تعبیر دقیق به کار ببریم و بگویم فقه مسائل معاصر، یک سلسله مسائل نو ایجاد می‌شود که به صورت فردی از سوی بزرگان پاسخ داده می‌شود که البته در جای خود قابل تقدیر است، باید اینها جمع شود و به صورت فکر جمعی پاسخ داده شود، حوزه علمیه باید برای مسائل نوپدید و نوظهور گروهی را تشکیل دهد. البته از خارج نیز چشم امید و نیاز به سمت ماست و باید برای رفع نیازهای آنها نیز برنامه‌ریزی داشته باشیم.

طلاب به محتوای آیه نفر عمل کنند

معظم‌له در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ما نباید محصل مادام‌العمر در حوزه داشته باشیم، به آیه شریفه نفر اشاره کرده و گفتند: باید به محتوای آیه شریفه نفر عمل کنیم، معنا ندارد که مادم العمر افرادی مشغول تحصیل باشند، باید افرادی که شایستگی دارند مقدمات هجرت‌شان فراهم شود این مسئله به تقویت پایه‌های ایمانی جامعه و انقلاب کمک می‌کند.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه ما به لحاظ خطبا در فقر به سر می‌بریم، اظهار داشتند: باید حوزه علمیه این مساله را جدی بگیرد، فقه اسلامی کمال ماست، اما در کنار فقه، تبلیغ هم لازم است، باید نسبت به خطابه و منبر رشته خاصی تأسیس شود.

معظم‌له در بخش پایانی سخنان خود به مضیقه مالی و معیشتی طلاب و روحانیون اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید برای بهبود معیشت عزیزان فکری بشود، خاطرنشان کردند: البته این مساله باید با رعایت حفظ استقلال حوزه‌های علمیه ما باشد.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=35786
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.