• امروز : چهارشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

12
حجت الاسلام کهوند به بهانه درگذشت استاد محمدحسین فرج نژاد:

به افراد و نهادهایی که در دوران حیات ایشان قدرش را ندانستند تسلیت می گویم!

  • کد خبر : 19659
  • 31 تیر 1400 - 15:30
به افراد و نهادهایی که در دوران حیات ایشان قدرش را ندانستند تسلیت می گویم!
نده بابت رحلت ایشان تسلیت نمی گویم چرا که خدای متعال به بهترین شکل مزد سال ها خدمات و زحمات او و خانواده اش را می دهد بلکه تسلیت می گویم به کسانی و نهادهایی که گرچه بعد از رحلت ایشان بیانیه و پیام می دهند، اما وقتی این مرد مجاهد در قید حیات بود، قدر ایشان را نمی دانستند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام محمد کهوند اظهار داشت: یکی از ویژگی های بارز مرحوم دکتر فرج نژاد این بود که به دور از ژست و شعار، به تمام معنا یک طلبه جهادی بود و در این مسیر حقیقتاً شب و روز نمی شناخت.

وی افزود: بارها به عینه می دیدم که جلسه ای که حضور داشت هنوز تمام نشده، سریع خود را به جلسه بعدی می رساند و در هر جایی هم که می رفت با دقت مباحث را مطرح می کرد و به سؤالات حاضران و شاگردان پاسخ می داد.

وی همچنین گفت: در پروژه های علمی و پژوهشی بسیار فعال و جدی بود و نسبت به ویرایش ادبی و علمی کارها بسیار حساس بود و نمی گذاشت که از کیفیت کارها کاسته شود در عین حال که سر موقع برنامه ها را پیش می بُرد و چه در انجمن سواد رسانه و چه در مجموعه های دیگر، برکات حضور او در کارها کاملاً ملموس بود.

فروش خودرو برای چاپ کتاب!

این محقق و پژوهشگر حوزوی ادامه داد: مرحوم دکتر فرج نژاد به معنای واقعی کلمه، نسبت به کار خود غیرت داشت به طوری که وقتی کتابش به عنوان کتاب سال مرکز پژوهش های صداوسیما برگزیده شد و مرکز پول چاپ آن را نداشت، خودروی شخصی خود را فروخت تا بتواند این کتاب را منتشر کند.

وی بیان داشت: از سوی دیگر با این که خودش در مضیقه مالی بود، اما به شدت دست به خیر بود و در رسیدگی به وضع محرومان و افراد کم بضاعت نیز جهادی عمل می کرد.

صهیونیسم پژوه شماره یک

حجت الاسلام کهوند اضافه کرد: ایشان در عرصه های مختلفی چون سینما، انیمیشن و فضای مجازی بسیار ملا و باسواد بود، ضمن آن که به خصوص در بحث صهیونیسم پژوهی شماره یک به شمار می رفت. وقتی به خانه ایشان می رفتیم دورتادور اتاق ایشان کتاب بود و بسیار اهل مطالعه و دقت نظر بود و این در حالی بود که در منزلی ۷۵ متری نیز سکونت داشت.

وی افزود: ظاهر ایشان را هم نگاه می کردی بسیار ساده لباس می پوشید و به هیچ وجه اهل خودنمایی و تشریفات نبود و از این حیث ساده زیستی را در عمل ثابت کرده بود.

مدرس و کارشناس فضای مجازی همچنین ابراز داشت: از سوی دیگر مرحوم فرج نژاد، به هیچ وجه منفعت طلب نبود به این معنا که اگر جایی پول هم نبود دست از کار و دغدغه انقلابی برنمی داشت و خیلی ها واقعاً این طور نیستند.

وی گفت: بنده بابت رحلت ایشان تسلیت نمی گویم چرا که خدای متعال به بهترین شکل مزد سال ها خدمات و زحمات او و خانواده اش را می دهد بلکه تسلیت می گویم به کسانی و نهادهایی که گرچه بعد از رحلت ایشان بیانیه و پیام می دهند، اما وقتی این مرد مجاهد در قید حیات بود، قدر ایشان را نمی دانستند.

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: دوستان و شاگردان آن عزیز سفرکرده، اندیشه ها و آثار برجای مانده از او را به خوبی در جامعه نشر دهند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=19659
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

01اسفند
طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها
در دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

طراحی اسلامی سکوهای مجازی: از چالش‌ها تا راهکارها

01اسفند
آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی
در نخستین جلسه دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» مطرح شد؛

آغاز تحول فضای مجازی؛ نقد و طراحی سکوهای اسلامی

15بهمن
چگونگی دینی سازی سکوهای مجازی
پژوهشگر عرصه فضای مجازی طی یادداشتی نوشت؛

چگونگی دینی سازی سکوهای مجازی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.