به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام حمید برزگار مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه، در آستانه اولین مناظره انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به نکاتی مهم، به گمانه زنی در مورد نحوه برگزاری این دوره از مناظرات با توجه به شرایط خاص حاکم بر نامزدهای تایید صلاحیت شده پرداخته که در ادامه می خوانیم؛
آیا مناظره های انتخاباتی ۱۴۰۰ گونه جدیدی از مناظرات خواهند بود و ما روی دیگری از رقابت های انتخاباتی، با طعم برنامه و استدلال را خواهیم دید؟!
بعد از اعلام نتایج احراز صلاحیت ها و راه پیدا نکردن افرادی همچون جهانگیری و لاریجانی به رقابت های انتخاباتی، یکی از نکات مورد تاکید نیروهای انقلابی، ایجاد فرصتی برای تجربه مشارکت بدون دعواهای سیاسی و بدون گرم کردن تنور انتخابات با تهمت و توهین و افترا بود. حال باید دید با توجه به اینکه غالب نامزدهای انتخاباتی متعلق به جبهه انقلاب هستند، اخلاق مناظره صحیح و بدور از حاشیه پردازی های پوپولیستی به تصویر کشیده خواهد شد یا نه؟؟
اگر ساختار مناظرات را به خودی خود عامل تنش و حرکات عوام فریبانه بدانیم باید گفت این بار منتظر می مانیم تا ببینیم عاملیت فرد، می تواند طی دیالکتیکی نفس گیر، ساختار را تغییر جهت بدهد یا خیر؟!
در مورد افراد نجیب همیشه این گمان وجود دارد که بخاطر نجابتشان، حریف پرده در، بتواند در اقناع افکار عمومی موفقتر عمل کند و اخلاق مداری نقطه ضعف فرد نجیب در ساختار ذاتا تنش زای مناظرات تلقی می شود. اما راه میانه ای هم هست، راهی از جنس صراحت و عدالت و دوری از محافظه کاری های بی ثمر که امیدواریم توسط نامزدهای انقلابی پیموده شود.
حضور عفیفانه سه بانو در قاب گفتگوهای تلوزیونی تا اینجای کار نشان داده سطح رقابت های انتخاباتی، نسبت به قبل ارتقای محسوسی پیدا کرده است. همسر همتی و دختران رئیسی و زاکانی با حضوری فاخر و متن محور و بدور از جاذبه های زنانه، نشان دادند طراز زن ایرانی فرسنگ ها بالاتر از نمایش های خیابانی دخترکان طناز می باشد. اما آیا این مسیر درست در بحبوحه مناظرات پر چالش، توسط همسران و پدران این بانوان ستودنی ادامه خواهد داشت؟! منتظر می مانیم…