• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
کل اخبار 6327اخبار امروز 3

صدای حوزه امروز

شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب! فرهنگ کلان گفتارها: نهادهای گفتار جمعی ساز! تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم طلبه های بااستعداد نباید در قرض و بدهی بمانند / شیخ طوسی ۱۲ برابر سایر طلاب شهریه می گرفت! +خاطرات پیاده‌روی اربعین با شهید سیدمصطفی خمینی وسط این سیستم اداری فشل، چطور برترین حوزه را انتخاب می کنید؟! اندر لزوم تبیین حداکثری اقدامات شورای نگهبان گاهی هم نزد من می‌آمد و مقداری شکایت می‌کرد… آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه! تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی! امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت

17
 روستای فیلبند؛

بهشتی رویایی در چند قدمی تهران

  • کد خبر : 7985
  • 10 فروردین 1400 - 12:42
بهشتی رویایی در چند قدمی تهران
روستای فیلبند روستایی با طبیعت بکر و زیبا بر فراز ابرهاست که در نزدیکی تهران قرار دارد و بهترین و خنک ترین مکان برای مسافرت در فصل گرم است.
اگر نمی خواهید برای مسافرت مناطق دور را انتخاب نمایید، روستای فیلبند را که یکی از زیباترین ییلاق های ایران است و بر فراز ابرها واقع شده، انتخاب نمایید. این روستای رویایی با مناظر بکر و بی نظیرش در چند قدمی تهران واقع شده است که با قدم نهادن در آن می توانید جلوه های بهشت و بخشی از زیبایی های خداوند را ببینید.

از جذابیت های این روستای منحصر به فرد طلوع و غروب آفتاب و داشتن هوایی مطبوع در گرمای تابستان است.

موقعیت جغرافیایی روستای فیلبند

روستای فیلبند با تمام زیبایی های بکرش در ۲۴۰ کیلومتری تهران به سمت آمل و در جاده هراز قرار دارد. روستای شگفت انگیز فیلبند از توابع دهستان خوشرود شهرستان بابل محسوب می گردد. برای رسیدن به این روستا باید از تهران راهی جاده هراز شویدو نرسیده به جنوب آمل جاده ای فرعی از سمت شرق شما را به روستای فیلبند می رساند.

روستای فیلبند

علت نامگذاری روستای فیلبند

نام این روستا در واقع فِلبَند است. در گویش مازندرانی فل به معنای خستگی و بند هم به معنای بندآمدن و نتوانستن است. علت نام گذاری این روستا این بوده که رفت و آمد به این منطقه به علت ارتفاع بالای ییلاق بسیار دشوار بوده است. نام دیگر این روستا بام شرقی مازندران است به این دلیل که مرتفع ترین روستای بخش شرقی مازندران با ۲۳۰۰ متر ارتفاع می باشد.

روستای فیلبند، سرزمینی بر فراز ابرها

یکی ار جذابیت های روستای فیلبند که گردشگران زیادی را به سمت خود کشانده ، پدیده اقیانوس ابر است که اکثر مواقع به دلیل ارتفاعی که از سطح دریا دارد ایجاد می شود و چشم انداز زیبایی را به این منطقه می بخشد. این روستای کوچک در ارتفاع دو هزار و ۷۰۰ متری از سطح دریا واقع است . ایستادن بر فراز ابرها و تنفس هوای تازه از جذابیت های این بهشت رویایی است.

آب و هوای روستای فیلبند در فصول سال

این منطقه در فصل بهار و پاییز آب و هوای متنوعی دارد، در یک نیم روز ممکن است بر فراز ابرها قرار بگیرید، در میان مه قدم بگذارید، به زیر باران بروید یا در آسمان صاف و آفتابی به تماشای کرانه دریای خزر بنشینید.

فیلبند زندگی روی ابرها

جنگل سنگچال و چلاو در روستای فیلبند

اگر می خواهید به منطقه نزدیکی برای تعطیلات آخر هفته بروید و کمی از دود و آلودگی هوای تهران خلاص شوید به روستای زیبای فیلبند سفر کنید . هنگام سفر به این منطقه زیبا وقتی از جاده هراز به سمت روستای سنگچال منحرف می شوید، با شگفتی های طبیعت روبرو می شوید که گاهی رسیدن به مقصد رافراموش خواهید کرد.

پس از گشت و گذار در فیلبند مسیر خود را ادامه دهید تا به جنگل های چلاو سنگ چال برسید و با کلبه های چوبی، دشت های سرسبز و گوسفندانی که به چرا آمده اند روبرو شوید اما پیدا کردن جاده محلی به سمت سنگچال و سپس، فیلبند آسان نیست و این مکان هیچ تابلوی مشخصی ندارد .

چشمه لار فیلبند

چشمه های آب معدنی متعددی در اطراف روستا قرار دارند که چنانچه قبلا هم در بخش گردشگری نمناک نام بردیم معروفترین این چشمه ها ، چشمه لار است و آب این چشمه بیماری های کلیوی و استخوان را درمان می کند.

امامزاده یحیی و امامزاده قاسم در روستای فیلبند

امامزاده ای به نام امامزاده قاسم در خط الراس نزدیک به قله اَندوار و در ارتفاع های جنوبی روستا، وجود دارد . اگر این قله را بالا بروید و خط الراس کوه را به سمت جنوب ادامه دهید به امامزاده قاسم می رسید. میهمانپذیری در نزدیکی امامزاده وجود دارد که می توانید در آنجا استراحت کنید.

امامزاده قاسم فیلبند

فیلبند روستایی چهار فصل

فیلبند روستایی چهارفصل است که در یک روز می توانید هم شاهد بارش باران، تگرگ، وزش باد، تابش آفتاب و سپس رنگین کمان در آن باشید. اگر مشاهده نمودید که در این روستا باران نرم می بارد گول نخورید و هنگام قدم زدن در طبیعت با خود پانچو یا بارانی و کفش ضدآب و ساق دار همراهببرید چرا که ممکن است هوا به یکباره عوض شود.

آب و هوای روستای فیلبند در فصول مختلف

فیلبند در بهار:

هوای روستای فیلبند در فصل بهار بسیار دوست داشتنی است و در این فصل می توانیم شاهد بارش باران و برف، تگرگ و تابش آفتاب، رنگین کمان و وزش باد باشیم.

فیلبند در تابستان:

روستای فیلبند در تابستان دارای هوای بسیار خوب و تا حدودی سرد است.

فیلبند در پاییز:

هوای روستای فیلبند در فصل پاییز سرد است و تحمل این سرما برای مردم عادی و گردشگران کمی مشکل است تا جایی که در این فصل آرام آرام این روستا خالی از سکنه می شود.

فیلبند در زمستان:

زمستان های فیلبند هوا بسیار سرد است و به ندرت کسی به این روستا می آید.

جنگل های فیلبند

کی به روستای فیلبند برویم؟

از اواسط بهار تا ابتدای پاییز ییلاق فیلبند آب و هوای خوبی دارد و به دلیل مرتفع بودن، برای رهایی از تابستان های گرم انتخاب بسیار خوبی است. حتی محلی های این منطقه نیز در ماه های گرم سال به ییلاق فیلبند می روند و از هوای خنک این منطقه لذت می برند. اما در فصل زمستان رفتن به این منطقه به دلیل سرمای زیاد آن کار اشتباهی است . در بهار و تابستان روستای فیلبند پذیرای گردشگران فراوانی است.

محل اقامت در روستای فیلبند

روستای فیلبند دارای هتل و یا مهمانخانه نیست اما خانه های محلی ای وجود دارند که به مسافران اجاره داده می شوند . قیمت کرایه این خانه ها بیش از ارزش واقعی آنها است.

اگر به دنبال مکانی برای خواب و استراحت هستید، می توانید به «تکیه غرب» بروید و یک اتاق با سرویس مشترک اجاره کنید و از «تکیه بابا» یا متصدی این مکان که یک زن است لوازمی مانند یک چراغ علاءالدین، گردسوز و یک لامپ بگیرید و به یاد خاطرات گذشته افتید.

در سفر به روستای فیلبند چه چیزهایی با خودمان ببریم؟

در همه فصول و حتی در فصول گرم هم یک پانچو یا بارانی همراه خود داشته باشید زیرا آب و هوای این منطقه پیش بینی نشده است . برای پیاده روی کفش مناسبی به پا کنید و یک پاور بانک برای روشن ماندن گوشیتان تا پایان سفر و یک دوربین عکاسی برای گرفتن تصاویر ی زیبا از مناطق زیبا و بکر این منطقه همراه خود ببرید.

پیشنهاد می کنیم قبل از رفتن به روستا و وارد شدن به جاده فرعی آن اگر تماسی ضروری داشتید برقرار کنید زیرا برخی از اپراتورهای تلفن همراه ممکن است آنتن ندهد. چند کیسه زباله و یک دستکش یکبار مصرف نیز به همراه خود ببرید تا با جمع آوری زباله ها، زیبایی های طبیعت را دوباره به آن برگردانید.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7985
  • منبع : namnak.com

مطالب مرتبط

05اردیبهشت
مارپیچ سکوت و تهدیدات جهاد تبیین
درباره حاشیه رسانه ای سفر خانواده رئیس مجلس؛

مارپیچ سکوت و تهدیدات جهاد تبیین

19فروردین
نگرانی از تغییر فاز مشکلات سواحل شمالی از تصرفات دولتی به تبعات توسعه بی‌ضابطه گردشگری

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.