به گزارش صدای حوزه، ابراهیم حامدی یا همان ابی به تازگی و در یک گفتگوی تلویزیونی از دلیل اجرانکردن ترانه “خلیج فارس” گفته و صراحتا امکان یا اجازه اجرا در کشورهای حوزه خلیج فارس را بهانه نخواندن این قطعه عنوان کرده است.
سالها پیش آش آنقدر شور شد که یکی از شبکه های فارسی زبان لس آنجلسی هم به این حرکت ابی اعتراض جدی کرد و آن را مغایر با شعارهای وطن پرستی خواند.
من سیاسی نیستم؛ دروغی که نیاز به اثبات ندارد!
در ویدیویی که به تازگی منتشر شده، ابی ادعا میکند که نه سیاستگذار است و نه سیاسی. این ادعا در حالی مطرح می شود که بررسی عملکرد ابی، دست کم از اواخر دهه هشتاد تاکنون نشان می دهد که در بزنگاههای مختلف، اتفاقا همین جناب خواننده موضع گیریهای سیاسی شدیدی هم اتخاذ کرده است.
همین دو نمونه کافیست!
از بین تمام این فعالیتها و ترانه ها، تنها دو قطعه “تصمیم” و “کوچه نسترن” کافیست تا متوجه شویم آقای خواننده سیاسی است یا نه.
در قطعه تصمیم، صراحتا و به گل درشت ترین حالت ممکن توصیه به رای ندادن و بی تفاوتی به سرنوشت وطنی می کرد که مدعی پرستشش بود و در قطعه “کوچه نسترن” هشت سال از تاریخ همین وطن و هزاران جوان رشیدش را نادیده گرفت و از مفاهیمی گفت که حتی خارج از ایران هم هواخواه نداشت.
اینکه تصمیات هنری ابی و همسرش، دست کم در یک دهه اخیر بر محوریت پول بوده بر کسی پوشیده نیست اما فراموشی آقای خواننده و طرح این ادعا که او سیاسی نیست از خنده دارترین لطیفه های سال ۱۴۰۱ است.
بیشتر بخوانید: