به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، محمدرضا مسعودی در کانال حوزوی مناهج نوشت:
تیرماه ۱۳۶۸ یادآور یک اتفاق بزرگ است. در آن روزها و به دنبال صدور منشور روحانیت از سوی امام امت، اولین دوره مجمع نمایندگان طلاب بهطور رسمی آغاز به کارکرد.
نهادی متکی به آراء طلاب که باهدف پیگیری و حلوفصل دغدغههای صنفی حوزه و روحانیت شکلگرفته است.
حالا از آن روزها ۳۲ سال میگذرد و اکنون فصل انتخابی دیگر فرارسیده است.
بنا به گزارش سایت رسمی مجمع، قرار است انتخابات هیئترئیسه سال چهارم از دوره هشتم در روز چهارشنبه نهم تیرماه برگزار شود.
نگاهی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای مختلف با نمایندگان طلاب نشان میدهد که عنصر تحول و تبیین گسترده ازجمله رسالتهای اساسی اعضای مجمع است و البته قضاوت درباره اینکه مجمع در طول ۳۲ سال چه میزان خود را با معیارهای رهبر فرزانه انقلاب تطبیق داده و رو بهسوی تحول رفته است در این فرصت نمیگنجد.
آنچه مهم است اینکه مجمع نمایندگان در دوره هشتم و بهویژه یک سال اخیر رو به بهبود نسبی حرکت کرده است و تا حدی توانسته جایگاه خودش را رشد بدهد. البته این به معنای عملکرد مطلوب و قابل دفاع تمامعیار نیست اما نمره مردودی نیز ندارد.
بر این اساس چند سؤال به ذهن میرسد:
۱️⃣ آیا نمایندگان در آخرین سال از دوره هشتم مانند سال گذشته به جوانترها اعتماد میکنند و نمایندگان جوان را به کرسی هیئترئیسه میرسانند؟
۲️⃣ ترکیب جدید هیئترئیسه برای افزایش مشارکت طلاب در انتخابات دوره نهم که اواخر سال جاری برگزار میشود چه برنامهای را پیریزی خواهد کرد؟
۳️⃣ طرح عملیاتی رئیس و سایر اعضای هیئترئیسه جدید برای تقویت درونی مجمع _ که از مطالبات رهبر انقلاب بوده است_ و گسترش تفکر انقلابی چیست؟
۴️⃣ هیئترئیسه منتخب برای استفاده از ظرفیت دولت سیزدهم در راستای حل مشکلات مردم توانمند خواهد بود؟
نمایندگان طلاب در روز چهارشنبه آزمون بزرگی را رقم خواهند زد. نتیجه این آزمون هنگامی مطلوب است که فرمان هدایت مجمع در آخرین سال از دوره هشتم را کسانی در دست بگیرند که باوری عمیق و قلبی، به جوانان داشته باشند و به آنها اعتماد کنند.
همچنین در مدت باقیمانده برای پیشبرد کار ویژههای مجمع وقت کافی بگذارند و بهاصطلاح ابوالمشاغل نباشند و مهمتر از همه آن که نخواهند از این جایگاه بهعنوان سکوی پرش سوءاستفاده کنند؛ بلکه طوری رفتار کنند تا عنصر اعتماد نمایندگان و بدنه طلاب را برای تقویت مجمع هزینه کنند و کاری کنند که مجمع به معنای واقعی کلمه پناهگاه طلاب و فضلا باشد.
*لازم به ذکر میباشد انعکاس محتواهای شبکه های اجتماعی لزوما به معنای تایید آنها نمیباشد و جهت اطلاع مخاطبان پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه، منتشر میشود.