• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

9
یادداشت؛

مدیریت از درون و بیرون!

  • کد خبر : 32392
  • 10 آذر 1400 - 9:19
مدیریت از درون و بیرون!
تمام تلاش انبیا بر این بوده است که انسان به جایگاهی برسد که خودش بتواند خودش را کنترل کند و در مسیر فطرت حرکت کند. در این شیوه، تمرکز بر خودسازی است یعنی مدیریت درونی که در اصطلاح اخلاقی به آن «تقوا» و «ورع» گفته می‌شود.

به گزارش صدای حوزه، کاربر “یه بنده خدا”، طی یادداشتی به بررسی دو مدل از مدیریت انسان (درون و بیرون) که همان کنترل با دوربین و… در مقابل تقوا است پرداخته است که در ادامه مطالعه می نمایید:

در حال بارگذاری پخش کننده...

تمام تلاش انبیا بر این بوده است که انسان به جایگاهی برسد که خودش بتواند خودش را کنترل کند و در مسیر فطرت حرکت کند. در این شیوه، تمرکز بر خودسازی است یعنی مدیریت درونی که در اصطلاح اخلاقی به آن «تقوا» و «ورع» گفته می‌شود. +فیلم

در این دیدگاه لازم نیست زور بالای سرت باشد و یا دوربین در محل فعالیتت بگذارند تا خطا نکنی، بلکه چون بر نفْسَت مسلّط هستی، در موقعیت خطا و جرم، خودت را حفظ می‌کنی حتی اگر به ضررت تمام شود. اینکه رفتگر زحمت‌کشی میلیاردها پول را پیدا میکند و می‌تواند به راحتی برای خودش بردارد بی‌آنکه کسی بفهمد، اما خودش به دنبال صاحب پول می‌گردد -چه بسا هزینه‌ای هم از جیب خودش بپردازد- خروجی و ثمره این تفکر و تربیت است. این برنامه می‌خواهد «انسان» بسازد؛ نه «حیوان باهوش دست آموز».

اگر بشر باوری به این تعلیمات فطری نداشت، در هنگام تعارض منافع خود با افراد، اگر #نظارت و #جزا نباشد، ترسی از تضییع و پایمال کردن حقوق دیگران ندارد و برای اینکه بتوان او را مدیریت کرد، باید نظارت شدید و دوربین‌های زیاد و … وجود داشته باشد و گرنه برای جلب منفعت خودش، چه بسا از کشتن دیگران هم ابایی نداشته باشد…

ساعت ۲۱ و ۳۴ دقیقه ۱۳ جولای سال ۱۹۷۷ جریان برق شهر نیویورک قطع شد و بخش بزرگی از این شهر در تاریکی فرو رفت. وسعت غارت به حدی بود که پلیس بیش از سه هزار غارتگر را دستگیر کرد. این رویداد پر معنا مدت‌ها از لحاظ کشف علل و اسباب تحت بررسی جامعه شناسان بود که چرا در نیمه دوم قرن ۲۰ و در شهر نیویورک که مقر سازمان ملل است چنین قانون شکنی روی داده بود. این وضعیت، تمدن و قانونمندی بشر معاصر را زیر سؤال برد.

برای کاهش جرم و جنایت، آخرین راه وضع قوانین سخت است -آن هم برای کسانی که به هیچ چیز پایبند نیستند- امّا راه اصلی و درست پیشگیری از جرم، تربیت انسان‌های #خودساخته است…

مدیریت

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=32392
  • نویسنده : یه بنده خدا
  • منبع : کانال ایتای نگاشته

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.